De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

EZ Test for X – 1 test

Log in om prijzen te zien

SKU: MS-80252ezt Categories: ,

Deze XTC test toont binnen een mum van tijd aan of een pil of capsule Ecstasy (MDMA), ‘XTC’, DXM, 2C-B/C/I DOB DOI, Methylone, Butlylone, Naphyrone, Meth, amfetamine of opiaten bevatten.

Test thuis zelf en betrouwbaar je xtc. In veel XTC pillen die in de omloop zijn worden regelmatig stoffen gevonden die er zeker niet in thuis horen, deze chemische stoffen kunnen erg gevaarlijk zijn en zelfs dodelijk. Sommige XTC-pillen bevatten andere middelen dan MDMA, bijvoorbeeld om het middel te versnijden of goedkoper in productie te maken. Mogelijke effecten hiervan zijn misselijkheid, angst, slapeloosheid en zoals vermeld zijn ze in sommige gevallen zelfs dodelijk.

Precies om deze reden is het altijd verstandig om je XTC-pillen te testen. Zelfs als je niet twijfelt aan je drugs is het verstandig om het te testen. Er is maar een minimale hoeveelheid van de drugs (pil capsule of poeder) nodig om de drugs te testen, zonde van de drugs is het dus niet. Daarnaast is de test ook nog eens enorm eenvoudig in gebruik.

Gebruik

  1. Open de ampul met test reagens
  2. Plaats de sample
  3. Laat de ingrediënten mixen
  4. Bekijk de kleurreactie.

Het product wordt geleverd Inclusief een informatie blad, kleurenlegende en uitgebreide gebruikshandleiding in diverse talen. Slechts een klein beetje poeder of stukje van een pil is nodig om een test uit te voeren.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0