De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

OVER ONS

NOVI Gadgets is een groothandel, distributeur van aanstekers, cardprotectors/creditcardhouders, vaporizers, e-liquids, overige rookartikelen en wierook. Wij streven ernaar om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren voor eerlijke prijzen. Winkels waar wij rechtstreeks aan leveren zijn: tabaks-en gemakzaken, vapeshops, tankstations, smart-en headshops en souvenirwinkels in Europa. Wij zijn de trotse makers van de Novi plasma aansteker, Novi Ixnite plasma aansteker en de Novi cardprotector. Daarnaast zijn wij ook de distributeurs van vele andere exclusieve merken zoals: Clipper, Easy Torch, Figuretta, Vape Dinner Lady, Boundless, Flowermate, De Moeders Geuren en Indian Spirit.

Personaliseren van producten
Wilt u graag uw bedrijfslogo op bijvoorbeeld: Clipper aanstekers, Novi aanstekers, Novi cardprotectors of tipboekjes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon:
E-mail: sales@novi-wholesale.com

Hoe bij ons te bestellen?
Online bestellen
De eenvoudigste manier om een bestelling te plaatsen is door u te registreren op onze website, dit kan door hier te klikken of rechts bovenin op LOGIN/REGISTER. Op deze manier kunt u alle producten die wij aanbieden bekijken met de daarbij horende prijzen.

Bestellen via e-mail of per telefoon (Whatsapp)
U kunt ook een bestelling bij ons plaatsen via e-mail of per telefoon. Onze contactgegevens zijn:
E-mail: orders@novi-wholesale.com
Telefoon:
+31644897420

Afspraak met een vertegenwoordiger
Wilt u liever iemand spreken voor het plaatsen van een bestelling of voor simpelweg meer informatie? Dit kunt u eenvoudig doen door contact op te nemen met de vertegenwoordigers van NOVI Wholesale.

 

BTW
Alle prijzen op de website zijn weergegeven exclusief BTW. Het Nederlandse BTW tarief is 21% en deze zullen worden toegevoegd aan uw bestelling als u een bedrijf in Nederland heeft of als u een bedrijf in de Europese Unie heeft en niet geregistreerd bent voor de BTW. Als u een bedrijf heeft binnen de Europese Unie (maar buiten Nederland) en u beschikt over een geldig internationaal BTW nummer dan zal de BTW niet in rekening worden gebracht.

Verzending
De bestellingen worden verstuurd met de diensten van PostNL. Alle pakketten zijn verzekerd en voorzien van een Track & Trace. De bestellingen van minimaal € 100,- exclusief BTW worden kosteloos verzonden binnen Nederland. Voor bestellingen onder de € 100,- exclusief BTW brengen wij € 5,90 verzendkosten in rekening. Voor bestellingen binnen Europa hanteren wij de volgende prijzen per land*:

LandGewichtPrijs
België23 kilogram€ 9,00
Duitsland23 kilogram€ 9,25
Frankrijk23 kilogram€ 14,00
Spanje23 kilogram€ 16,00

*Bij grote bestellingen voor de bovenstaande landen worden de verzendkosten en de verzekering door ons niet in rekening gebracht. Neem hiervoor contact op via e-mail of telefoon:
E-mail: sales@novi-wholesale.com
Telefoon of Whatsapp: +31644897420

Retourneren
Als u om welke reden dan ook van gedachte verandert en u wilt uw aankoop retourneren, dan kunt u dit doen binnen 30 dagen na ontvangst. Neem dan contact met ons op via e-mail: administratie@novi-wholesale.com of per telefoon: +31644897420
Hierbij is het belangrijk dat de producten ongebruikt en in dezelfde staat zijn als waarin u ze heeft ontvangen. Er zal een creditfactuur worden aangemaakt. Wel brengen wij € 5,90 verzendkosten in rekening voor het retourneren van bestellingen. Deze worden verrekend in de creditfactuur.

Administratie
Heeft u vragen met betrekking tot uw facturen? Dan kunt u contact opnemen door te e-mailen naar: administratie@novi-wholesale.com

NOVI Wholesale B.V.

Adres
Maandereind 13
6711AA Ede
Overig
KvK-nummer: 59806222
BTW: NL853651243B01

Mail

Info@novi-wholesale.com

Bel of Whatsapp
+31644897420
Vertegenwoordigers

Bas Hilhorst
+31 6 38302887
bas@novi-wholesale.com

 

Rik Meuleman
+31 6 47634719
rik@novi-wholesale.com

 

Tim Hilhorst
+31 6 23409575
tim@novi-wholesale.com
Winkelmand 0