De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

EZ Test for C P – 1 test

Log in om prijzen te zien

SKU: MS-80251ezt Categories: ,

Inhoud: 1 stuks

Met de Cocaïne Zuiverheidstest krijgt u snel een idee over de zuiverheid van de cocaïne. Open de ampul, doe de vloeistof uit de tube en voeg (EXACT!) 20 milligram van je monster toe aan deze test. Binnen enkele seconden heb je je resultaat!
Dit is verreweg de meest geavanceerde test op de markt voor mensen die willen weten waar ze mee te maken hebben.
De EZ Test Cocaïne Zuiverheidstest is zeer ongevoelig voor de gebruikelijke bezuinigingen zoals mannitol en dergelijke, en reageert ook niet met levamisol. Als bonus reageert het niet op andere stoffen uit de familie van cocaïne (lidocaïne, procaïne, enz.), die vaak worden gebruikt om de arme ziel voor de gek te houden die het wil proeven om de kwaliteit te beoordelen. Deze andere -caines zullen alleen een verdovend effect hebben (op zijn best) en bijdragen aan echt slechte katers!!
Deze test kan u niets vertellen over de identiteit van de stof die mogelijk is gebruikt om het monster te snijden.

Gebruik:
Alle EZ-tests maken gebruik van een chemisch reagens dat wordt geabsorbeerd in silicagel, dat zich in een glazen ampul bevindt.
Wanneer een monster aan deze chemicaliën in de ampul wordt toegevoegd, zal er bij een reactie een kleurverandering plaatsvinden. Deze kleur moet worden vergeleken met de kleurenkaart die is opgenomen in de instructies in de verpakking, om een indicatie te geven van wat er in het monster zou kunnen zitten.

Als uw ongeopende ampul beschadigd is, neem dan contact op met de winkel waar deze is gekocht.

Instructies:
Er zijn 4 snelle en gemakkelijke stappen om te volgen:

(1) Breek de ampul open.
(2) Steek een kleine hoeveelheid van het monster in.
(3) Doe het plastic deksel erop en schud goed.
(4) Vergelijk de kleurverandering met de grafiek.

Waarschuwing:
Denk eraan om na het testen de ampul en het monster op een veilige manier weg te gooien.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0