De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

EZ Test for C C – 1 test

Log in om prijzen te zien

EZ-TEST-CC-1 Categories: ,

Inhoud:1 stuks

Overspelige middelen in medicijnen kunnen ernstige bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, angst, slapeloosheid en in het ergste geval zelfs de dood. EZ Test is een snelle en gebruiksvriendelijke test-kit die kan bepalen of uw monster levamisol, efedrine, fenacetine of andere vervalsers bevat. Het is een effectief middel tegen versnijdingsmiddelen en andere potentieel schadelijke stoffen die vaak in straatdrugs worden aangetroffen. De enige bevestigende test voor levamisol/fenacetine op de markt!

Door deze gebruiksvriendelijke, goedkope test te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat uw monster niet besmet is met deze gekke vervalsers die verwoestende gevolgen kunnen hebben voor uw gezondheid en welzijn.

Onbesneden, pure cocaïne reageert niet op deze test. Elke kleur betekent onzuiverheden!
Het zegt echter niet hoe zuiver uw monster is. Hiervoor raden wij onze test voor Cocaïne Purity aan.
Het reagens zelf heeft een goudgele kleur. Gedetailleerde instructies en een kleurenkaart om uw resultaten mee te vergelijken zijn inbegrepen in de doos.
Binnen enkele seconden heb je een vrij goed idee van waar je mee te maken hebt!

Gebruik:
De EZ Test Cocaine Cuts test op enkele van de gevaarlijkste en meest gebruikte snijmiddelen in Cocaïne, Levamisole, Phenacentine en Efedrine.
Alle EZ-tests maken gebruik van een chemisch reagens dat wordt geabsorbeerd in silicagel, dat zich in een glazen ampul bevindt.
Wanneer een monster aan deze chemicaliën in de ampul wordt toegevoegd, zal er bij een reactie een kleurverandering plaatsvinden. Deze kleur moet worden vergeleken met de kleurenkaart die is opgenomen in de instructies in de verpakking, om een indicatie te geven van wat er in het monster zou kunnen zitten.
Als uw ongeopende ampul beschadigd is, neem dan contact op met de winkel waar deze is gekocht.

Instructies:
Er zijn 4 snelle en gemakkelijke stappen om te volgen:

(1) Breek de ampul open.
(2) Steek een kleine hoeveelheid van het monster in.
(3) Doe het plastic deksel erop en schud goed.
(4) Vergelijk de kleurverandering met de grafiek.

Waarschuwing:
Denk eraan om na het testen de ampul en het monster op een veilige manier weg te gooien.

Winkelmand 0