De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

EZ Test for C – 1 test

Log in om prijzen te zien

SKU: MS-80257ezt Categories: ,

Inhoud: 1 stuks

Deze test, ook wel Scott Reagent / Cobalt Thiocyanate Test genoemd, kan worden gebruikt om te testen op de aanwezigheid van cocaïne en crack-cocaïne.
Vreemd genoeg vertoont het reagens ook een reactie bij contact met MDPV en 5-MeO-MiPT, die structureel totaal verschillend van elkaar zijn. Vreemd, hè?
We moeten hier nog een verklaring voor vinden, maar hey, het werkt! Daarom hebben we de resultaten opgenomen in de kleurenkaart.

Gebruik:
De Scott Home Drug Testing Kit is een andere recente toevoeging aan het EZ Test-assortiment dat test op cocaïne, crack-cocaïne, 5-MeO MiPT, MDPV. De kleurverandering komt overeen met het meegeleverde informatieblad en de kleurenkaart.
Alle EZ-tests maken gebruik van een chemisch reagens dat wordt geabsorbeerd in silicagel, dat zich in een glazen ampul bevindt.
Wanneer een monster aan deze chemicaliën in de ampul wordt toegevoegd, zal er bij een reactie een kleurverandering plaatsvinden. Deze kleur moet worden vergeleken met de kleurenkaart die is opgenomen in de instructies in de verpakking, om een indicatie te geven van wat er in het monster zou kunnen zitten.

Als uw ongeopende ampul beschadigd is, neem dan contact op met de winkel waar deze is gekocht.

Instructies:
Er zijn 4 snelle en gemakkelijke stappen om te volgen:

(1) Breek de ampul open.
(2) Steek een kleine hoeveelheid van het monster in.
(3) Doe het plastic deksel erop en schud goed.
(4) Vergelijk de kleurverandering met de grafiek.

Waarschuwing:
Denk eraan om na het testen de ampul en het monster op een veilige manier weg te gooien.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0