De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Stündenglass – Modül + Dok Dry Material Bundle

Log in om prijzen te zien

Introductie van de Stündenglass Modül Dok-bundel voor droog materiaal. Door een Modül voor droog materiaal aan de Dok te koppelen, kan de gebruiker alle Modül-functies ervaren zonder dat er een zwaartekrachtinfuser nodig is. De Dok is voorzien van 3 mm borosilicaatglas, een gelaste percolator met 4 gaten en een geanodiseerde aluminium standaard, en kan naadloos aan de Modül worden bevestigd via een standaard Stündenglass magnetische adapter om een krachtig alles-in-één apparaat te creëren dat droog materiaal in zo weinig mogelijk tijd op temperatuur kan brengen. als 15 seconden. Een 90° USB-C-oplaadkabel maakt gelijktijdig opladen en gebruik mogelijk dankzij gemakkelijke toegang tot de Modül-oplaadpoort.

De Stündenglass Modül vertegenwoordigt de volgende revolutie op het gebied van zwaartekrachtinfusie met een verzameling functies, waaronder een 2,4-inch kleurendisplay met hoge resolutie en volledig aanpasbare sessietijdopties, allemaal bestuurd door een intuïtieve draaiknop met één hand. Een kwartstank voor droog materiaal biedt superieure opbrengst- en smaakprofielen en kan eenvoudig worden verwisseld dankzij intelligente magnetische detectietechnologie.

De Stündenglass Modül is gehuisvest in een duurzame, lichtgewicht behuizing van geanodiseerd aluminium en beschikt over een oplaadbare lithium-ionbatterij van 6.000 mAh met maximaal 50 sessies per oplaadbeurt, die in slechts 2 uur volledig kan worden opgeladen met behulp van snel opladen via USB-C met pas -via technologie. Compleet met een duurzame reiskoffer met plaats voor 3 verschillende tanks, is de Modül de perfecte metgezel voor elke Stündenglass-infuser of Dok.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0