De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Stündenglass Gravity Hookah – Taylor Gang

Log in om prijzen te zien

Stündenglass Gravity Hookah

De Gravity Hookah van Stündenglass is anders dan alle andere waterpijpen. De 360° draaibare glazen waterpijp genereert een kinetische beweging door middel van waterverplaatsing, tegengestelde luchtstroomtechnologie en de natuurlijke zwaartekracht. Kortom, het zorgt voor een constante stroom van afgekoelde rook. Geef hem een draai en beleef de magie. De Stündenglass Gravity Hookah, gemaakt van borosilicaatglas en geanodiseerd aluminium biedt een spectaculaire ervaring en levert tegelijkertijd zachte en dikke wolken.

Over de Stündenglass Gravity Hookah

De Stündenglass Gravity Hookah wordt geleverd als een complete set die bestaat uit een aluminium hookah-bowlset en een glazen kom voor conventionele rook. Het apparaat kan ook worden aangesloten op elke vaporizer met een 14 mm male verbinding. De Gravity Hookah wordt geleverd met een 90 cm siliconen slang die de gebruiker veel ruimte geeft om in een lekker comfortabele houding van de rook te genieten. Een andere optie is contactloos inhaleren via het 45° verstelbare mondstuk.

Eigenschappen

Contactloze waterpijp
360° Zwaartekrachtsysteem
Geschikt voor hookah, droog kruid & concentraten
Geperste luchtlevering
Geanodiseerd metalen constructie
Verwisselbare mondstukken
14 mm, male-to-male adapter
Afneembare, vaatwasmachinebestendige bollen
Inclusief standaard

De Stündenglass Gravity Hookah wordt geleverd in een herbruikbare doos met een handvat, zodat hij veilig kan worden opgeborgen en vervoerd.

10 jaar verlengde garantie.

Inhoud

1x Geanodiseerd aluminium frame

2x Glazen bollen

2x Upstems

1x Mondstuk

1x Glazen schaal

1x Hookah kom

1x Houtskoolschaal

1 Hookah-slang + slangadapter

1 Hookahstokje + slangtip

1 Male naar male adapter

 

Winkelmand 0