De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Lauren Rose – ‘Lion 420 Heart’ Snapback cap

Log in om prijzen te zien

SKU: LR-01501 Categories: ,

De leeuw is een symbool van macht en onafhankelijkheid, dit inspireerde Lauren Rose om een ​​zwarte hoed te maken die de kracht van de koning van de jungle laat zien. Het leeuwvormige hart is geborduurd in een borduursel van 3 zwarte schaduwen op de voorkant van deze zwarte hoed. Lauren voegde de zin Lionhearted toe in een ton-sur-ton borduursel op de achterkant. De binnenvoering vermeldt wereldwijd alle namen van de leeuwachtige; ANBASSA, SINGA, SIMBA, LEO, ASLAN. Je hebt deze hoed nodig als een statement in je collectie als je een vechtersgeest en een bewuste geest hebt.
Onder het vizier is bruin suède gemaakt.
Het gezicht van de leeuw is een foto die aan de binnenkant van de hoed is afgedrukt, vergeet niet het halfverborgen zakje te controleren. Nog een geweldige aanvulling op je 420 Hat-collectie.
Als je een leeuwenverzamelaar bent, mag je deze geweldige hoed absoluut niet missen. Ondersteun je levensstijl met deze onbetwiste koning van de jungle-hoed.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0