De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

EZ Test for M P – 1 test

Log in om prijzen te zien

MS-80323ezt Categories: ,

Tegenwoordig is het kopen van XTC twijfelachtig, je weet namelijk nooit zeker of er een onzuivere pil tussen zit. Zo zijn er veel pillen in omloop die geen of nauwelijks MDMA bevatten, maar er zijn ook pillen in omloop die juist enorm hoge hoeveelheden MDMA bevatten.

Vaak wordt XTC versneden met allerlei middelen, zoals (meth)amfetamine of piperazine, en soms bevatten de pillen ook zuivere MDMA. Je weet dus nooit zeker wat de zuiverheid van je drugs is. Gebruik deze test om snel de zuiverheid van je MDMA te testen.

Gebruik

  • Weeg je sample met een nauwkeurige weegschaal die tot 0,001 gram kan meten en noteer het totale gewicht van je pil of poeder.
  • Neem exact 20 milligram (0,02 g) af van je sample en zorg dat het een fijn poeder is.
  • Open de ampul en voeg de testsample van 0.02 g toe. Even schudden en daarna laten staan.
  • Binnen 5 – 15 minuten heb je een redelijk beeld van de zuiverheid, maar een periode van 30 – 45 minuten geeft je de meest betrouwbare resultaten. Vergelijk de kleur van de bovenste laag met de inbegrepen tabel. De test is gekalibreerd met 10, 25, 50, 75 en 96% pure samples.
  • Pak je telefoon en open de rekenmachine. Vermenigvuldig het gewicht van je pil of poeder met het percentage dat je uit de tabel hebt gehaald. Dit geeft je een algemene indicatie van de hoeveelheid MDMA.
  • Niet vergeten: wanneer je klaar bent met de test, de ampul in de afvalbak gooien. Nooit rommel achterlaten.

Waarschuwing!

Deze EZ-Test geeft slechts een indicatie van een aanwezige substantie. Er wordt geen 100% garantie van juistheid gegeven. Mocht je nog steeds twijfels hebben over de ingrediënten, laat het dan testen door een officieel bureau. Er kunnen geen rechten of uitspraken aan de EZ-test ontleend worden.

Winkelmand 0