De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

EZ Test for L – 1 test

Log in om prijzen te zien

SKU: MS-80265ezt Categories: ,

De LSD die vandaag de dag op de markt is, is vaak sterk vervuild. Dit komt doordat het productieproces van LSD erg ingewikkeld is, en de benodigde chemicaliën moeilijk te verkrijgen zijn.

Vaak bevat een zegel een andere substantie dan LSD, bijvoorbeeld 25B-NBOME, 25I-NBOME, DOB of DOI. Deze middelen kunnen vervelende bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, angstaanvallen en slapeloosheid. In sommige gevallen kan het zelfs dodelijk zijn.

Deze EZ Test voor LSD helpt bij het bepalen of een stof LSD of andere indolen bevat. Je weet ten slotte nooit helemaal zeker wat je krijgt van je dealer. Daarom raden wij altijd aan om je spul te testen. Met deze eenvoudige test kan je erachter komen of LSD of andere indolen aanwezig zijn in het product dat je hebt gekocht. Dealers maken vaak gebruik van toevoegingen om hun product aan te lengen en niet alle middelen zijn onschadelijk.

De EZ Test LSD and Indoles is zeer gebruiksvriendelijk. Je hoeft alleen een beetje van je product in het flesje met het reagens stoppen en voorzichtig schudden. Binnen een paar seconden zie je het resultaat.

Gebruik

1. Open de ampul met test reagens

2. Plaats de sample

3. Laat de ingrediënten mixen

4. Bekijk de kleurreactie.

Inclusief een informatie blad, kleurenlegende en uitgebreide gebruikshandleiding in diverse talen. Slechts een klein beetje poeder of stukje van een pil is nodig om een test uit te voeren.

Waarschuwing!

Deze EZ-Test geeft slechts een indicatie van een aanwezige substantie. Er wordt geen 100% garantie van juistheid gegeven. Mocht je nog steeds twijfels hebben over de ingrediënten, laat het dan testen door een officieel bureau. Er kunnen geen rechten of uitspraken aan de EZ-test ontleend worden.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0