De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Body Supplements – Aniracetam Vega Caps 500mg (60 stuks)

Log in om prijzen te zien

SKU: TFS-BS-A-60 Categories: ,

BODY SUPPLEMENTS – ANIRACETAM VEGA CAPS 500MG

Heb je wel eens last van een minder vrolijke dag of ervaar je wel eens depressieve gedachten na een festival? Niet gek hoor, want een heel weekend op een festival of feestje voelt ook meer aan als een sprookje en daardoor kan de terugkeer naar realiteit soms wel eens hard binnen komen. Speciaal daarvoor is Aniracetam ontworpen, het helpt je met het onderdrukken van deze sombere gevoelens en zorgt ervoor dat jij je snel weer beter gaat voelen. Kortom, een ideaal middel om weer positieve energie te krijgen en fris met je week te beginnen! Wij leveren Aniracetam discreet en zorgen ervoor dat het snel verzonden wordt. Je ouders of huisgenoten weten daardoor niet wat jij besteld.

ANDERE VOORDELEN VAN ANIRACETAM

Aniracetam heeft veel verschillende voordelen. Zo kan het je helpen om helder te blijven nadenken, geeft het je focus en kan het zelfs je leervermogen verhogen. Dit komt door de stof acetycholine , die zorgt voor een verbetering van de bloedtoestroom in je hersenen en dit verhoogd dan ook weer de hersenschors van je hersenen. Vooral tijdens het op doen van nieuwe informatie kan het gebruik van Aniracetam interessant zijn.

BIJWERKINGEN VAN ANIRACETAM

Over het algemeen zal het gebruik maken van Aniracetam niet zorgen voor grote problemen en is het een heel veilig te gebruiken middel. De meeste personen kunnen het dan ook heel goed verdragen en hebben weinig last van bijwerkingen, echter kan het gebeuren dat er bijwerkingen optreden. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: Vermoeidheid, hoofdpijn, nervositeit en misselijkheid. Heb je last van een van deze bijwerkingen? Stop dan met het gebruik van het middel!

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0