De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Big Buddha Cheese 420 Camo Snapback Hat

Log in om prijzen te zien

SKU: LR-42036 Categories: ,

Deze zwarte truckerhoed laat de Double Bubblegum-soort zien, ze heeft de neiging mooie limoengroene toppen te hebben met veel roze haar. De knoppen zijn meestal mooi groot, net als de vorm van deze truckerpet. De tong in het logo op de voorkant van de hoed heeft een echt stoner randje, maar de Tongue is ook all-over op de mesh gedrukt, wat dit een Mary Jane verzamelobject maakt.
“Beoordeel een boek niet op zijn omslag” is echt een quote die bij deze wietartikelen past. Lauren borduurde hiervoor de ‘Double Trouble’ op de achterkant van de zwarte truckerpet.
Deze hoed heeft een vrouwelijk roze tintje en is gemaakt voor wie 420 elke dag wil vieren. Het vizier is gebogen en een klein beetje beschadigd en er zitten lichtroze verfvlekken op. Deze truckerpet is een echte blikvanger.
We voegen regelmatig nieuwe 420-hoedenproducten toe aan onze collectie, dus het kan lastig zijn om alle nieuwe cannabistrends bij te houden. Op de rechterkant van het logo is het bekende LR 420-logo geborduurd.
Als je een hardcore cannabisverzamelaar of stoner-liefhebber bent, mag je deze geweldige hoed absoluut niet missen. Ondersteun je stonerstijl met deze onbetwiste bubblegumhoed uit de 420-scene.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0