De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit Kratom – Green Bali

Log in om prijzen te zien

SKU: N/A Categories: , , ,

 

Beste effecten van Green Bali Kratom

Het verhoogt het energieniveau

Voor iemand die op zoek is naar een geschikte kratom-soort om het energielevel te verhogen, is Green Bali hier! Het verbetert de energiestatus van het individu. Het werkt niet tegen medische aandoeningen, maar werkt over het algemeen wel om een zwak lichaam te verbeteren.

Het helpt tegen pijn

Green Bali is het meest effectief als het gaat om pijnverlichting. Het werkt tegen alle soorten pijn & ongemak in het lichaam van de gebruiker. Green Bali heeft helemaal geen sedatie, dat wil zeggen dat de staat van het bewustzijn van een patient niet wordt aangetast. Het gebruik van Green Bali zal de gebruiker overdag niet duizelig maken. Hij zal zich actief, energiek en pijnvrij voelen!

Verbetert cognitieve vaardigheden

De soorten zoals Green Bali zijn een van de beste natuurlijke nootropics als het gaat om psychologische effecten van Kratom. (Nootropic staat voor een stof die helpt de geest te verbuigen of verruimen naar een sterk ondersteund niveau. Neem de juiste dosis Green Bali en zie de wonderen die het doet voor het geheugen en je oplettendheid.

Het zorgt voor ontspanning

Anders dan pijnverlichting, is het verminderen van stress en het induceren van ontspanning een zeer wenselijk effect van Green Bali kratom. Het helpt gevoelens van angst en rusteloosheid te overwinnen.

Hoe gebruik je Kratom

Er zijn verschillende manieren om kratom in te nemen. Je kan de bladeren kauwen, roken of er thee van zetten. De laatste methode is waarschijnlijk de makkelijkste manier om kratom te gebruiken.

Buiten de landen van herkomst tref je meestal kratompoeder aan. Gebruikers rapporteren dat een dosis van 3-5 gram goed werkt. Er zijn ook extracten, maar daar heb je minder van nodig. Naast je eigen lichaamsgewicht en gevoeligheid, hangt de dosering ook erg af van de sterkte van de kratom.

1 grams: mild effect

3 grams: reasonable effect

5 grams: normal dose

10 grams: strong effect

11+ grams: very strong effect

Gram

25g, 50g, 100G, 250G, 500G, 1000g

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0