De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – USA Autoflower – Gorilla

Log in om prijzen te zien

Gorilla Autoflower by Indian Spirit is een autoflowering variant van de bekende Gorilla Glue, een cannabissoort die beroemd is om zijn krachtige effecten en plakkerige harsproductie. Hier zijn enkele kenmerken van de USA Autoflower – Gorilla:

Kenmerken

  1. Genetica: Gorilla Autoflower is ontwikkeld door de originele Gorilla Glue te kruisen met een autoflowering ruderalis variëteit. Dit resulteert in een hybride die de krachtige genetica en effecten van Gorilla Glue behoudt, maar met het voordeel van automatisch bloeien.
  2. Autoflowering: Net als andere autoflowering soorten begint Gorilla Autoflower automatisch te bloeien na een bepaalde periode van vegetatieve groei, meestal na 2-4 weken. Dit maakt het een uitstekende keuze voor kwekers die op zoek zijn naar gemak en snelheid in hun teeltproces.
  3. Bloeiperiode: Dankzij zijn autoflowering genetica heeft Gorilla Autoflower een kortere bloeiperiode dan fotoperiode variëteiten. De bloeiperiode varieert meestal tussen de 8 en 10 weken, afhankelijk van de groeiomstandigheden en fenotypen.

Effecten en Smaak

  1. Effecten: Gorilla Autoflower staat bekend om zijn krachtige, lichamelijk verdovende effecten die zowel ontspannend als verdovend kunnen zijn. Het kan een diepe fysieke ontspanning bevorderen, vaak vergezeld van een euforische, cerebrale buzz. Het is een goede keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar sterke ontspanning.
  2. Smaak en Aroma: Gorilla Autoflower behoudt de kenmerkende smaken en aroma’s van zijn fotoperiode tegenhanger. Verwacht sterke tonen van diesel, pittige kruiden en aardse, houtachtige aroma’s, met subtiele hints van zoetheid en citrus.

Groeiomstandigheden

Gorilla Autoflower gedijt goed zowel binnen als buiten. Binnenshuis kan het worden gekweekt in kweekruimtes met voldoende verlichting en ventilatie. Buitenshuis doet het het beste in warme en zonnige klimaten, waar het voldoende ruimte heeft om te groeien en te bloeien.

Samenvatting

Gorilla Autoflower biedt de krachtige effecten en unieke smaken van zijn fotoperiode tegenhanger, maar met het extra voordeel van een snellere groei en oogst dankzij zijn autoflowering eigenschappen. Het is een uitstekende keuze voor kwekers die op zoek zijn naar gemak en snelheid, zonder concessies te doen aan kwaliteit en potentie.

Aantal zaadjes

1 Zaadje, 3 Zaadjes, 5 Zaadjes

Winkelmand 0