De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – Feminized – Banana OG

Log in om prijzen te zien

SKU: N/A Categories: , , ,

Banana OG by Indian Spirit is een fascinerende hybride met Indica-dominante eigenschappen, ontstaan uit de kruising van OG Kush en Banana. Hier zijn de kenmerken van een feminized (gefeminiseerde) versie:

Kenmerken

  1. Genetica: Banana OG is een hybride, maar de precieze verhouding tussen Indica en Sativa kan variëren, afhankelijk van de specifieke feno’s en de kweker. Over het algemeen behoudt het echter de ontspannende effecten van Indica-dominantie met subtiele Sativa-invloeden.
  2. Bloeiperiode: De bloeiperiode van Banana OG is meestal rond de 8-9 weken. Dit kan variëren afhankelijk van de groeiomstandigheden en de zorg die aan de plant wordt besteed.
  3. Opbrengst: Feminized Banana OG kan een behoorlijke opbrengst produceren, vooral als de groeiomstandigheden optimaal zijn. De opbrengst hangt ook af van factoren zoals de grootte van de plant, de blootstelling aan licht en de voedingsstoffen.

Effecten en Smaak

  1. Effecten: Banana OG staat bekend om zijn krachtige ontspannende effecten die zowel lichamelijk als geestelijk kunnen zijn. Het kan een gevoel van gelukzaligheid en euforie bevorderen, gevolgd door diepe ontspanning. Het is vaak gebruikt voor stressverlichting, angstbeheersing en slaapstoornissen.
  2. Smaak en Aroma: Zoals de naam doet vermoeden, heeft Banana OG een aroma en smaak die doen denken aan rijpe bananen, vermengd met aardse en kruidige tonen. Het is vaak een traktatie voor de zintuigen vanwege zijn zoete en fruitige profiel.

Medicinaal Gebruik

Banana OG wordt vaak gebruikt voor verschillende medicinale doeleinden, waaronder:

  • Stressverlichting: Het kalmerende effect kan helpen om stress en spanning te verminderen.
  • Pijnverlichting: Het kan effectief zijn bij het verminderen van pijn, inclusief chronische pijn en spierspanning.
  • Slaapstoornissen: Vanwege zijn ontspannende eigenschappen wordt het vaak gebruikt door mensen die moeite hebben met slapen.
  • Angstbeheersing: Het kan helpen om gevoelens van angst en zorgen te verminderen.

Samenvatting

Feminized Banana OG is een populaire keuze onder cannabisliefhebbers vanwege zijn unieke smaak, krachtige effecten en diverse medicinale toepassingen. Als feminized variëteit biedt het de voordelen van stabiele vrouwelijke planten, waardoor kwekers een consistente opbrengst van hoogwaardige toppen kunnen verwachten.

Aantal zaadjes

1 Zaadje, 3 Zaadjes, 5 Zaadjes

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0