De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – Autoflower – Jack Herrer

Log in om prijzen te zien

Autoflower – Jack Herrer by Indian Spirit.

1. Genetica: Autoflower Jack Herer by Indian Spirit is een hybride die voortkomt uit de kruising van de legendarische Jack Herer met een Ruderalis-variëteit. Dit resulteert in een krachtige autoflowering soort met Sativa-dominante eigenschappen.
2. Type: Hybride (Sativa-dominant/Ruderalis)
3. Bloeiperiode: Ongeveer 9-10 weken van zaad tot oogst.
4. Hoogte: Middelgroot, geschikt voor zowel binnen- als buitenteelt.
5. Opbrengst: Gemiddeld tot hoog, met dichte, harsrijke toppen.

Kweek Tips

1. Lichtcyclus: Autoflowering planten hebben geen verandering in lichtcyclus nodig om te beginnen met bloeien. Ze zullen automatisch bloeien na een bepaalde periode, meestal rond 3-4 weken.
2. Verlichting: Zorg voor consistent licht, meestal 18-24 uur licht per dag voor optimale groei.
3. Voedingsstoffen: Gebruik geschikte voedingsstoffen en vermijd overbemesting. Autoflowers kunnen gevoeliger zijn voor voedingsstoffenniveaus.
4. Omgeving: Handhaaf optimale temperatuur- en vochtigheidsniveaus. Autoflowers gedijen goed in een stabiele omgeving.
5. Training: Gebruik zachte trainingstechnieken zoals low-stress training (LST) om de opbrengst te maximaliseren zonder de plant te veel te belasten.

Effecten en Smaak

1. Effecten: Autoflower Jack Herer biedt energieke en euforische effecten, wat het een uitstekende keuze maakt voor overdag gebruik. Het bevordert creativiteit en focus, en kan ook een mild, ontspannend lichaamseffect hebben.
2. Smaak en Aroma: De smaak is complex en kruidig, met tonen van dennen, specerijen en een vleugje citrus. Het aroma is sterk en fris met een kruidige ondertoon.

Medicinale Gebruik

Autoflower Jack Herer kan voor verschillende medicinale doeleinden worden gebruikt, waaronder:
– Verlichting van stress en angst
– Bevordering van creativiteit en focus
– Verlichting van milde pijn en vermoeidheid
– Verlichting van depressieve symptomen

Samenvatting

Autoflower Jack Herer is een uitstekende keuze voor kwekers die op zoek zijn naar een Sativa-dominante soort met de gemakken van autoflowering genetica. Het is relatief eenvoudig te kweken en biedt een hoge opbrengst van dichte, harsrijke toppen. Met zijn energieke en opbeurende effecten en complexe smaakprofiel is het een veelzijdige en lonende plant voor zowel recreatief als medicinaal gebruik.

Aantal zaadjes

1 Zaadje, 3 Zaadjes, 5 Zaadjes

Winkelmand 0