De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

After D – Fast Recovery

Log in om prijzen te zien

SKU: AD-FR-1 Categories: , ,

After D

Dit product is innoverend en onderscheidt zich dan ook van alle vergelijkbare kater recovery producten die op de markt beschikbaar zijn.

Deze zorgvuldig geselecteerde samenstelling bestaat uit de beste geselecteerde producten vanuit het Aziatische regenwoud tot aan de Amazone. Daarnaast zijn de gekozen stoffen dan ook 100% biologisch & zijn het vegan capsules.

Dit uitgebalanceerd pakket bevat de juiste recovery-bestanddelen wat jouw lichaam nodig heeft na een kater.

 

– De verpakking bevat 2 porties

– Één portie bestaat uit 4 capsules

– Hersluitbaar

– 2x Acaiberry Extract (Purple) 500mg capsule

– 2x Ginger Root Extract (Grey) 500mg capsule

– 2x Kurkuma Root Extract (Yellow/Orange) 500mg capsule

– 2x Maria Thristle (Brown) 500mg capsule

Ingrediënten:

1.De Acaibes (Paars): Het is rijk aan antioxidanten, calcium, ijzer, vezels, vitamine A en biedt tegelijkertijd bescherming tegen vrije radicalen.

2.De Melk Distel (bruin): De stof silymarine  zorgt voor een preventief behoud van de lever en geeft de lever een boost. Het werkt ook tevens LDL cholesterol verlagend.

3.Gember (grijs): Gember bevat zingeron, gingerol en shogaol. De kracht van deze stoffen is dat ze het immuunsysteem een krachtige boost geven. Een andere eigenschap van de gember is dat het een kalmerende werking heeft op de maag.

4.Kurkuma (geel): Het dient als een balsem voor de binnenkant van het lichaam. Het voordeel van de kurkuma is dat het alle giftige stoffen uit het lichaam filtert (detox).

De krachtige combinatie van deze 4 natural boosters zorgen ervoor dat jij de volgende dag weer sterk in je schoenen staat. Uiteraard gaat dit gepaard met een goede hydratatie.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0