De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Zkittlez 420 Camo Allover Strapback Hat

Log in om prijzen te zien

LR-04219 Categories: ,

Deze allover bedrukte roze blauwe Zkittles strapback hoed met haar unieke kleurrijke ontwerpen, het is net een snoepje. Lauren Rose wilde deze jonge, unieke cannabis-soort eren met haar eigen ontwerp. Met deze hoed kun je de regenboog proeven met het heldere Zkittles-logo borduurwerk in snoepkleur op de voorkant in dikke 3D-letters. Ik hou van Mary Jane geborduurd in groen boven het zkittles-logo.

Je wiet zien verdwijnen in een stilistische opbergzak is zeker een van de beste manieren om het te verbergen. Dit is mogelijk door het verborgen opbergvak in de hoed.

De 2 voorste binnenpanelen hebben een felle kleur zkitlles zijde stof print, wat deze hoed een exclusieve high-end Lauren Rose strapback maakt!
Lauren borduurde de “Fruity Rainbow” in het wit op de achterkant van de hoed. Op de achterkant heb je een gele ROSE geborduurd met de zin Lauren Rose goedgekeurd!!

Deze strapback heeft het beroemde ovale 420 roze logo op het label waar een munt of spliff in kan. Deze functie is gemaakt voor degenen die elke dag 420 willen vieren. Dat maakt dit een Mary Jane collectors item. Het nummer 420 heeft een speciale plaats in het hart van marihuanarokers en daarom is het beroemde ovale logolabel Lauren Rose 420 aan de rechterkant van de snapback gestikt.

We voegen regelmatig nieuwe 420 hoedenproducten toe aan onze collectie, dus het kan moeilijk zijn om alle nieuwe cannabistrends bij te houden. Bijzonderheid: Een verborgen binnenzak om 1 gram zkittles in op te bergen!!!!

Winkelmand 0