De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Lauren Rose – OG Kush 420 Camo

Log in om prijzen te zien

SKU: LR-04238 Categories: ,

Lauren Rose heeft deze OG Kush 420 Camo-snapback gemaakt in het oranje/groen/bruin/zwart camouflagepatroon. LR werd geïnspireerd door Nipsey Hussle en ontwierp een 3D-borduurwerk met logo aan de voorkant, waarbij je in de kush-letters een rookpatroon ziet. Dat maakt dit een Mary Jane collectors item.

Deze kush hoed heeft een bijzondere eigenschap! een VERBORGEN ZAK! Je wiet zien verdwijnen in een stilistisch opbergzakje is absoluut een van de beste manieren om het te verbergen. Dit is mogelijk dankzij het verborgen opbergvak in de hoed.

De “Original Gangster” OG Kush komt uit de San Fernando Valley in Los Angeles en wordt beschouwd als de soort die de toppen uit Zuid-Californië op één lijn heeft gebracht met de bloemen uit het noorden.

Andere stoners beweren dat de OG in de jaren 90 door de Cypress Hill Crew op de LA Kush werd getagd en dat dit staat voor ‘originele gangsta.’ Er zijn ook verhalen dat de OG staat voor ‘Ocean Grown’, maar omdat hij uit LA komt, gelooft Lauren dat de OG uit de Cypress-familie komt.

Deze soort is ook populair bij de rijken en beroemdheden
Blanco & Nipsey Hussle (riplegende) schreven er een nummer over. Hoe zit het met
Ty Dolla $ign “Irie” feat. Wiz Khalifa die spuugde; De wiet kan beter biologisch zijn en OG Kush of Wiz’s “KK.” Dit zijn de regels.

Als je een cannabisverzamelaar of stoner-liefhebber bent, mag je deze geweldige Mary Jane-hoed absoluut niet missen. Ondersteun je stoner-stijl met deze onbetwiste OG KUSH-hoed met all-over print uit de 420-scene.

Alle verhalen vertellen dat de hoed een geweldige aanvulling is op de Laurens 420-collectie.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0