De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Gorilla Haze Trucker Snapback Hat

Log in om prijzen te zien

SKU: LR-04222 Categories: ,

Het zit hem in de details, en onze Lauren Rose Gorilla Haze Snapback stelt niet teleur. Deze hoed, versierd met een mesh-gorilla met print, voegt een vleugje wild toe aan je dagelijkse stijl. Verbeter je stijl met Camo Coolness!

Laat de wilde kant van mode los met onze exclusieve Gorilla Haze Snapback – een perfecte mix van urban streetwear en ongetemde jungle-vibes. Deze Camo Fashion Trucker Hat is ontworpen voor degenen die durven op te vallen en is de belichaming van de stijl en functionaliteit van Mary Jane.

Trek de aandacht als je wegloopt met ons exclusieve tekstborduurwerk op de achterkant van de hoed. De zinsnede ‘Heavy Munching’ voegt een speels tintje toe en laat je zorgeloze geest zien.

Til de hoed op en je ontdekt de twee binnenste voorpanelen met zijdeprint met de iconische Gorilla Haze Nug. Het is een verborgen detail dat een extra laagje verfijning toevoegt aan je mode-ensemble.

Waarom kiezen voor Gorilla Haze Snapback?
420 Label Stitch Gemak: De zijkant van de hoed is voorzien van een discrete labelsteek, strategisch geplaatst om je kegel vast te houden. Zeg vaarwel tegen het gedoe van het zoeken naar een plek om uw essentiële spullen neer te leggen: uw Gorilla Haze Snapback heeft de oplossing voor u! Geen compromissen meer tussen stijl en gemak. Met de labelsteek aan de zijkant kun je nu genieten van je hoorntje zonder iets te missen.

Camo chic:
Omarm de trend met ons zorgvuldig samengestelde Lauren Rose ovale 420-logo-camouflagepatroon. Val op in de massa met een hoed die de conventionele streetwear doorbreekt. De Gorilla Haze Snapback is een bewijs van individualiteit, jouw individualiteit! Deze snapback is gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgt voor duurzaamheid en comfort. Het is niet zomaar een hoed; het is een langdurige metgezel op jouw stijlreis! De Gorilla Haze Snapback is een limited edition exemplaar, en als hij eenmaal op is, is hij ook weg. Mis de kans niet om een modieus accessoire te bezitten dat net zo uniek is als jij.

Hoed: Camo Green Blac Gorilla Haze truckerhoed
Hoofdlogo: een gorilla met een joint en wietblad op de voorkant
Binnenvoering: Lauren Rose-tape
Bijzonderheid: een afbeelding met Gorilla Haze Nug-geprinte stof aan de binnenkant van de 2 voorpanelen van de hoed, dit maakt deze hoed exclusief voor Lauren Rose
Zijkant van de hoed: het 420 ovale Lauren Rose-logo is geborduurd op de plaats van het zwarte gaas, discrete labelsteek, strategisch geplaatst om je kegel vast te houden!
Vizier: gebogen camouflagerand

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0