De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Elevated Grizzly Roses Trucker Snapback

Log in om prijzen te zien

SKU: LR-00454 Categories: ,

Deze verhoogde grizzly mesh trucker hoed heeft een stuk krant bedrukt op de voorkant met de Propuesta 64 California Law. Dat stelt Californiërs van 21 jaar en ouder in staat om tot 28,5 gram marihuana te bezitten, vervoeren en kopen en voor recreatieve doeleinden te gebruiken. Samen met zwarte rozenprint creëerde Lauren Rose deze unieke hoed ter ere van deze Cali-wet.

De verhoogde grizzly mesh hoed is een trucker hoed van topkwaliteit. Uitgerust met hoogwaardig bedrukt bruin gaas voor een echte en comfortabele pasvorm. Het nummer 420 (gedrukt op de 2 binnenste frontpanelen) heeft een speciale plaats in de harten van marihuanarokers.

We hebben een hoed gemaakt die het erfgoed van de 420 begin jaren 70 combineert met de hedendaagse cannabis gemeenschap. Op de voorkant van de kaki truck fit hoed vind je de geborduurde “verheven” Cali Grizzly.

De grizzlybeer is een bekend Californisch symbool. Het staat tenslotte op de staatsvlag. Op het mesh aan de achterkant van de truck-fit hoed vind je de print met de vijfpuntige ster van Californië. Het ovale beroemde Lauren Rose 420-logo is in kaki geborduurd op de achterkant van deze hoed.

De verhoogde grizzly hoed is dé gadget om de garderobe voor rokers te verlichten, aan de zijkant van de hoed vind je een label waar een munt of spliff in kan.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0