De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

IGrowCan – Super Lemon Haze Automatic (Green House Seeds)

Log in om prijzen te zien

Super Lemon Haze Autoflowering is absoluut een soort aan de top. Deze schoonheid van een autoflower is ontstaan uit een bekroonde cannabissoort en zal zeker een van de pareltjes van Greenhouse Seeds worden. Super Lemon Haze Autoflower is ontwikkeld uit een kruising tussen ruderalis en Super Lemon Haze.

SKU: SW-IGC-GH04 Categories: , ,

Deze soort is trouw gebleven aan het origineel. De genetische samenstelling is 20% ruderalis, 30% indica en 50% sativa. Dit leidt tot een sterke mix.

Super Lemon Haze Autoflowering kan ook worden vergeleken met een veerkrachtige plant. Dit maakt het voor de beginnende kweker gemakkelijk om de plant te onderhouden. Buiten groeit ze uit tot ongeveer 80-100cm en produceert ze een opbrengst van ongeveer 70-80 gram per plant. Binnenkwekers met enige ervaring kunnen opbrengsten tot 500g/m² behalen. Super Lemon Haze Autoflowering is klaar voor gebruik in slechts 9 weken, dat is van ontkieming tot oogst.

Bij het roken produceert Super Lemon Haze Autoflowering dezelfde aroma’s en citroenachtige zoete smaken waar haar ouder om bekend staat. De complexe high is sativa georiënteerd. Je kunt rekenen op een milde lichaamsstone en een sterke cerebrale high. Dit is geweldig om overdag te roken. Bij een lage dosis ben je gemotiveerd, energiek en levendig terwijl je je dagelijkse activiteiten voltooit.

Super Lemon Haze is een beroemde meermaals bekroonde soort. Nu je weet dat deze nakomeling de pure erfenis van haar ouder heeft meegekregen, weet je dat je een echte winnaar hebt. Dit is een absolute all-star die gewilde smaken en aroma’s combineert met veel potentie en een goede opbrengst!

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0