De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

IGrowCan – Royal Haze Automatic (Royal Queen Seeds)

Log in om prijzen te zien

SKU: SW-IGC-0005 Categories: , ,

Amnesia Haze ligt in de schappen van bijna elke coffeeshop in Nederland. Dit is de sativa van keuze voor miljoenen mensen per jaar. Ze is gewild om haar frisse smaken, maar ook om haar bruisende, langdurige high die productiviteit en inspiratie bevordert.
Kush, aan de andere kant, heeft een uitgesproken indica-erfenis. Ze trakteert op een heerlijke stone die spanning verlicht en het lichaam kalmeert. Daarnaast trakteert ze de smaakpapillen op rijke, aardse sensaties.

Effect, smaak en aroma van Royal Haze Automatic

De high van Royal Haze Automatic kan het best omschreven worden als veelzijdig. Naast de THC zijn ook de citroenachtige, levendige terpenen verantwoordelijk voor een instant cerebrale high in je lichaam. Geniet van creativiteit, motivatie en een verlangen om klussen te klaren.
Toch bevat het ook terpenen die leiden tot een stone. Zo kalmeert het de geest en ontspant het het lichaam. Het THC percentage ligt rond de 14%. Geniet van een soepele high zonder risico op overweldiging.

Hoe kweek je Royal Haze Automatic?

Royal Haze Automatic trakteert je op een uitstekende opbrengst in verschillende kweekomgevingen. Binnen blijven je planten vrij klein. De hoogte is ongeveer 65-85 cm en de opbrengst is ongeveer 350g/m². Door hun discrete formaat kunnen kwekers de planten vrij gemakkelijk kweken in kleine kasten en omgebouwde dozen en emmers.

Buitenplanten worden iets groter, namelijk 150cm. Toch kun je ze gemakkelijk klein houden met low-stress technieken als discretie belangrijk voor je is. Reken op een eindgewicht van ongeveer 180g/plant bij het kweken in tuinbedden of potten.

De oogsttijd komt voordat je het beseft. Deze megasnelle plant snelt van zaad tot oogst in 12-13 weken.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0