De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

IGrowCan – Green Gelato Automatic (Royal Queen Seeds)

Log in om prijzen te zien

Green Gelato Automatic is the autoflowering version of a unique cannabis variety. At Igrowcan, we decided it was time to make Green Gelato genetics available to budding growers and autoflowering seed enthusiasts.

SKU: SW-IGC-0015 Categories: , ,

De originele soort is het liefdeskind van Sunset Sherbet en Thin Mint Cookies. Dit is een van de meest aromatische soorten die er zijn en biedt bizarre niveaus van THC. Onze kwekers hebben deze soort doordrenkt met ruderalis-genen. Dit zorgt voor een gemakkelijkere kweek en snellere bloei.

EFFECT, SMAAK EN AROMA
Green Gelato Automatic bevat zowel indica als sativa genetica. Je kunt haar effecten zowel mentaal als fysiek ervaren. Onderschat haar niet! De meeste autoflowering soorten hebben een relatief laag THC gehalte in vergelijking met de andere soorten. Met een THC-gehalte van 24% is de Green Gelato Automatic een uitzondering, het is de krachtigste autoflower die momenteel verkrijgbaar is!

Een paar hits zijn genoeg om de volle kracht van deze unieke soort te voelen. Ze laat je geest op volle toeren draaien en is daarom ideaal voor schilderen, schrijven of andere creatieve activiteiten. Ze is ook een uitstekende sociale soort voor evenementen en feestjes, omdat ze gemakkelijk een gesprek op gang brengt.
De strain heeft ook medicinale eigenschappen. Zo is ze in staat de ergste pijn weg te nemen, de stemming te verbeteren en de eetlust te stimuleren. Haar toppen verspreiden sterke citrusgeuren en hebben een ongelooflijk zoete, aardse smaak.

DE TEELT VAN GREEN GELATO AUTOMATIC
Green Gelato Automatic is gemakkelijk te kweken. Ze is een geweldige soort voor beginners. Als beginner moet je echter oppassen voor haar kracht! Ze is handelbaar en wordt niet hoger dan 120 cm. Kwekers kunnen 70 dagen na ontkieming een indrukwekkende oogst verwachten. Ze heeft lange en smalle toppen die schitteren met trichomen. De planten leveren binnen een opbrengst op van ongeveer 450g/m², terwijl buitenplanten ongeveer 100g/plant opleveren.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0