De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Gamers Headshot – Sweet Bubble Blast – Cafeïne Powder

Log in om prijzen te zien

Maak kennis met “Sweet Bubble Blast” – het ultieme game-elixer gemaakt voor zowel kampioenen als liefhebbers, met de heerlijke Sweet Bubble Gum-smaak die een vleugje vreugde toevoegt aan je game-ervaring, nu met een vleugje cafeïne voor die extra lift.

SKU: GHSCAF4 Category:

Voor degenen die op zoek zijn naar een onwrikbare focus en een vleugje opwinding, is Sweet Bubble Blast uw metgezel. Dompel jezelf onder in de heerlijke symfonie van zoete kauwgom en zorg voor een uitbarsting van smaak die perfect aansluit bij je gaming-inspanningen. Dit supplement combineert essentiële vitamines zoals C, B3 en B6, waardoor het energiemetabolisme en de synthese van neurotransmitters worden gestimuleerd om je aan de top van je gamingvaardigheden te houden.

Het verbeteren van uw game-ervaring is de infusie van L-tyrosine en taurine, essentiële aminozuren die elke gamesessie een heerlijk tintje geven. Dompel jezelf onder in een staat van verhoogde alertheid, dankzij de rol van L-tyrosine in de productie van neurotransmitters, aangevuld met het verzachtende effect van taurine. Dit harmonieuze duo zorgt ervoor dat je volledig ondergedompeld blijft in de gamewereld, vrij van afleiding, en zorgt voor een plezierige en gerichte game-ervaring.

Met een zorgvuldig uitgebalanceerde dosis cafeïne is Sweet Bubble Blast ontworpen om je op te vrolijken en je door game-avonturen te stuwen. Dit elixer biedt een schone, betrouwbare en ronduit heerlijke oplossing voor uw gamingbehoeften, met een zoete kauwgomsmaak die een laagje genot toevoegt aan elke overwinning.

Dit gaat niet alleen over het indrukken van knoppen; het gaat erom het plezier van uw gamereis te vergroten. Sweet Bubble Blast integreert naadloos in uw gaming-levensstijl en zorgt ervoor dat u een heerlijke reis maakt tijdens die cruciale gamemomenten. Proef de fusie van Sweet Bubble Gum terwijl je aan een game-avontuur begint met Sweet Bubble Blast – want voor gamers is elke overwinning een moment van vreugde en elk detail telt.

Ingrediënten: Taurine, L-tyrosine, Magnesiumcitraat, Acetyl L-Carnitine, Cholinebitartraat, Cafeïne, Vitamine C, Vitamine B3 (Nicotinamide), Vitamine B6 (Pyridoxine) Hulpstoffen: Natuurlijke smaak, rode bietextract, Sucralose.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0