De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Gamers Headshot – Sweet Bubble Blast – Cafeïne Free

Log in om prijzen te zien

Maak kennis met “Sweet Bubble Blast” – het formidabele gaming-elixer gemaakt voor kampioenen en hardcore-enthousiastelingen, met een gedurfde en verkwikkende Sweet Bubble Gum-smaak die een explosieve punch toevoegt aan je game-ervaring, nu zonder cafeïne.

SKU: GHSPOE4 Category:

Voor degenen die een niet-aflatende focus en meedogenloze energie eisen zonder de cafeïnebuzz, is Sweet Bubble Blast je tactische metgezel. Dompel jezelf onder in de intense symfonie van zoete kauwgom en zorg voor een uitbarsting van smaak die perfect aansluit bij je felle game-inspanningen. Dit supplement bevat een strategische mix van essentiële vitamines zoals C, B3 en B6, waardoor het energiemetabolisme en de synthese van neurotransmitters worden gestimuleerd om je aan de top van je gamingvaardigheden te houden.

Het verhogen van uw gaming-intensiteit is de infusie van L-tyrosine en taurine, essentiële aminozuren die elke gamesessie een ongeëvenaard voordeel geven. Dompel jezelf onder in een staat van verhoogde alertheid, dankzij de rol van L-tyrosine in de productie van neurotransmitters, aangevuld met het onverzettelijke effect van taurine. Dit krachtige duo zorgt ervoor dat je volledig ondergedompeld blijft in de gamingwereld, vrij van afleiding, en zorgt voor een meedogenloze en gerichte game-ervaring.

Met een zorgvuldig samengestelde formule is Sweet Bubble Blast ontworpen om je door brute gevechten, strategische oorlogsvoering en e-sports-confrontaties te loodsen. Dit gaming-elixer biedt een schone, betrouwbare en ronduit heerlijke oplossing voor je hardcore gaming-behoeften, met een zoete kauwgom-smaak die een laagje stevigheid toevoegt aan elke overwinning.

Dit gaat niet alleen over het indrukken van knoppen; het gaat erom dat je de essentie van je gamereis domineert. Sweet Bubble Blast integreert naadloos in je hardcore gaming-levensstijl, zodat je tijdens die cruciale gamemomenten een voorsprong hebt op de concurrentie. Proef de fusie van Sweet Bubble Gum terwijl je aan een gaming-odyssee begint met Sweet Bubble Blast – want voor hardcore gamers is elke overwinning zuurverdiend en elk detail telt.

Ingrediënten: Taurine, L-Tyrosine, Magnesium, L-Carnitine, Eria Jarensis, Vitamine C, Vitamine B3 (Nicotinamide), Vitamine B6 (Pyridoxine) Hulpstoffen: Natuurlijke smaak, rode bietextract, Sucralose.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0