De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Gamers Headshot – Paradise Punch – Cafeïne Powder

Log in om prijzen te zien

Maak kennis met “Paradise Punch”, het perfecte supplement voor gamers die zich verfrist en nieuwe energie willen voelen zonder cafeïne. Met zijn heerlijke tropische smaak is “Paradise Punch” een verfrissende manier om gehydrateerd en energiek te blijven tijdens lange gamesessies.

SKU: GHSCAF5 Category:

“Paradise Punch” is een poederformule die is ontworpen om een boost van energie en hydratatie te geven, zonder de kriebels of crashes die gepaard gaan met cafeïne. Met een mix van essentiële vitamines en mineralen, waaronder vitamine C en magnesium, helpt “Paradise Punch” de algehele gezondheid en het welzijn te ondersteunen.

De tropische smaak van “Paradise Punch” is een heerlijke manier om de hele dag gehydrateerd en energiek te blijven. Meng eenvoudig een schepje “Paradise Punch”-poeder met water en geniet van de verfrissende smaak van de tropen.

We begrijpen dat gamen een intense ervaring kan zijn, en het is belangrijk om gehydrateerd en energiek te blijven om op je best te blijven. Met “Paradise Punch” kun je zelfs tijdens de langste gamesessies gehydrateerd en energiek blijven, zonder afhankelijk te zijn van cafeïne.

Dus als je op zoek bent naar een verfrissende, cafeïnevrije manier om gehydrateerd en energiek te blijven tijdens gamesessies, probeer dan vandaag nog “Paradise Punch”. Met zijn heerlijke tropische smaak en essentiële vitamines en mineralen is “Paradise Punch” de perfecte keuze voor gamers die zich op hun best willen voelen.

Ingrediënten: Taurine, L-tyrosine, Magnesiumcitraat, Acetyl L-Carnitine, Cholinebitartraat, Cafeïne, Vitamine C, Vitamine B3 (Nicotinamide), Vitamine B6 (Pyridoxine) Hulpstoffen: Natuurlijke smaak, rode bietextract, Sucralose.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0