De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Gamers Headshot – Banaberry Brain Boost – Cafeïne Free

Log in om prijzen te zien

Maak kennis met “Bana Berry BrainBoost” – uw ultieme gamepartner, ontworpen om cognitieve prestaties te verbeteren zonder de noodzaak van cafeïne. Dompel jezelf onder in de boeiende mix van banaan en vanille, aangevuld met een subtiele hint van aardbei, terwijl je je klaarmaakt voor een ongeëvenaarde game-ervaring.

SKU: GHSPOE7 Category:

Bana Berry BrainBoost is speciaal gemaakt voor gamers die op zoek zijn naar meer focus en aanhoudende energie en is jouw ticket naar een alerte en behendige geest. Zonder de kriebels die gepaard gaan met cafeïne, maakt dit supplement gebruik van een krachtige mix van essentiële vitamines zoals C, B3 en B6, waardoor het energiemetabolisme en de synthese van neurotransmitters worden geoptimaliseerd om u aan de top van uw spel te houden.

De infusie van L-tyrosine en taurine, essentiële aminozuren in onze formule, introduceert een onderscheidend element. Dompel jezelf onder in een staat van verhoogde alertheid, dankzij de rol van L-tyrosine in de productie van neurotransmitters, gekoppeld aan het balancerende effect van taurine. Dit dynamische duo zorgt ervoor dat je volledig betrokken blijft bij het gamen, vrij van afleiding door nervositeit of crashes, en zorgt voor een naadloze en gerichte game-ervaring.

Maar Bana Berry BrainBoost gaat verder dan alleen functionaliteit; dit supplement is je geheime wapen om het geheugen, de aandacht en de algehele mentale helderheid te vergroten tijdens die cruciale gamemomenten.

Veelzijdigheid is de sleutel, en Bana Berry BrainBoost past naadloos in uw gaminglevensstijl. Of je nu intense gevechten voert, complexe missies bedenkt of deelneemt aan esports-competities, dit supplement is het voordeel van de gamer voor duurzame mentale kracht.

Zonder kunstmatige stimulerende middelen of agressieve toevoegingen biedt Bana Berry BrainBoost een schone, betrouwbare en heerlijke oplossing. Het gaat niet alleen om het versterken van je hersenen; het gaat om het creëren van een meeslepende ervaring die je gaming naar een nieuw niveau tilt. Proef de mix van banaan, vanille en aardbei terwijl je aan een gamereis begint met Bana Berry BrainBoost — want in de gamewereld is elk detail belangrijk.

Ingrediënten: Taurine, L-Tyrosine, Magnesium, L-Carnitine, Eria Jarensis, Vitamine C, Vitamine B3 (Nicotinamide), Vitamine B6 (Pyridoxine) Hulpstoffen: Natuurlijke smaak, rode bietextract, Sucralose.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0