De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Elektrische USB aansteker — Ranger

Log in om prijzen te zien

De Novi aansteker is een elektrisch oplaadbare USB aansteker. Een ideale combinatie tussen duurzaamheid en gemak! Daarnaast biedt hij vele voordelen ten opzichte van een standaard gasaansteker. Zo is de aansteker in alle weersomstandigheden te gebruiken, bevat geen chemicaliën of giftige vloeistoffen en is telkens opnieuw oplaadbaar.

De Novi aansteker is een elektrisch oplaadbare USB aansteker. Een ideale combinatie tussen duurzaamheid en gemak! Daarnaast biedt hij vele voordelen ten opzichte van een standaard gasaansteker. Zo is de aansteker in alle weersomstandigheden te gebruiken, bevat geen chemicaliën of giftige vloeistoffen en is telkens opnieuw oplaadbaar. De aansteker gebruikt geen gas, produceert dus ook geen vlam en is daardoor een stuk veiliger in het gebruik. Is de aansteker leeg? Dan is deze eenvoudig op te laden in iedere USB-poort, gooi dus geen aanstekers meer weg en maak de bewuste keuze voor een duurzaam product.

  • 15 x 70 mm
  • USB aansteker zit netjes verpakt en is voorzien van duidelijke beschrijving
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0