De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Body Supplements – Pramiracetam Vega Caps 200mg (60 stuks)

Log in om prijzen te zien

TFS-BS-PR-60 Categories: ,

BODY SUPPLEMENTS – PRAMIRACETAM

Je kunt je niet elke dag gemotiveerd voelen om iets te doen, dat is heel normaal. Als mens heb je nou eenmaal je goede en slechte dagen. Soms kan dit vervelend uitkomen en heb je eigenlijk die motivatie wel nodig om te kunnen voldoen aan verplichtingen.  Speciaal hiervoor is Pramiracetam ontworpen, het zorgt ervoor dat jij sneller gemotiveerd raakt en zorgt ervoor dat jij je snel weer beter gaat voelen. Kortom, het ideale middel om weer positieve energie te krijgen en fris met je week te beginnen! Wij leveren Pramiracetam discreet en zorgen ervoor dat het snel verzonden wordt. Je ouders of huisgenoten weten daardoor niet wat jij besteld.

ANDERE VOORDELEN VAN PRAMIRACETAM

Pramiracetam heeft veel verschillende voordelen. Zo kan het je helpen om je focus te behouden , geeft het je de nodige motivatie en kan het zelfs je leervermogen verhogen. Dit komt door de verbetering van ATP, die zorgt voor een verbetering van de alertheid en geestelijke scherpte in je hersenen en dit verhoogd dan ook weer de hersenschors van je hersenen. Vooral tijdens het op doen van nieuwe informatie kan het gebruik van Pramiracetam interessant zijn.

BIJWERKINGEN VAN PRAMIRACETAM

Over het algemeen zal het gebruik maken van Pramiracetam niet zorgen voor grote problemen en is het een heel veilig te gebruiken middel. De meeste personen kunnen het dan ook heel goed verdragen en hebben weinig last van bijwerkingen, echter kan het gebeuren dat er bijwerkingen optreden. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: slapeloosheid, hoofdpijn, overgevoeligheid en diarree. Heb je last van een van deze bijwerkingen? Stop dan met het gebruik van het middel!

Winkelmand 0