De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Body Supplements – Phenibut F.A.A. Vega Caps 175mg (60 stuks)

Log in om prijzen te zien

TFS-BS-PF-60 Categories: ,

BODY SUPPLEMENTS – PHENIBUT F.A.A. VEGA CAPS 175MG (60 STUKS)

Heb je binnenkort een belangrijk tentamen en moet je deze kosten wat het kost halen? Dan kan een middel dat je cognitieve functies een boost geeft je helpen met studeren. Phenibut F.A.A. kan je helpen met het verbeteren van je concentratie tijdens deze intense studeersessies. Het middel geeft je een flinke boost in concentratie en helpt je met het behalen van betere en hogere resultaten. Doordat je gefocust bent op een bepaald onderwerp zal je beter de stof kunnen onthouden en dus ook hogere resultaten boeken. Kortom een ideaal middel als ondersteuning voor je intensieve studeersessies! Wij leveren Phenibut F.A.A. discreet en zorgen ervoor dat het snel verzonden wordt. Je ouders of huisgenoten weten daardoor niet wat jij besteld.

ANDERE VOORDELEN VAN PHENIBUT F.A.A.

Phenibut F.A.A. beschikt over veel verschillende voordelen. Zo kan het je helpen om helder te blijven nadenken, geeft het je focus en kan het zelfs je geheugen verhogen.. Vooral tijdens het op doen van nieuwe informatie, zoals leren voor een tentamen, kan het gebruik van Phenibut F.A.A. interessant zijn.

BIJWERKINGEN VAN PHENIBUT F.A.A.

Over het algemeen zal het gebruik maken van Phenibut F.A.A. niet zorgen voor grote problemen en is het een heel veilig te gebruiken middel. Wel zijn er meerdere bijwerkingen bekend die bij een klein deel van de gebruikers kan optreden. Voorbeelden hiervan zijn diarree, honger, verslapte spieren en verhoogde bloeddruk. Ook kan je last krijgen van zowel spier als maagdkrampen. Heb je last van een van deze bijwerkingen? Stop dan met het gebruik van het middel!

Winkelmand 0