De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Body Supplements – Phenibt HCl Vega Caps 200mg (90 stuks)

Log in om prijzen te zien

TFS-BS-PH-90 Categories: ,

BODY SUPPLEMENTS – PHENIBT HCL

Heb je binnenkort tentamenweek  en moet je dit kosten wat het kost halen? Dan kan een middel dat je cognitieve functies een boost geeft je helpen met studeren voor deze tentamenweek. Phenibut HCl zal je helpen met het verbeteren van je concentratie tijdens deze intense studeersessies en dit zal zijn vruchten afwerpen bij het maken van je tentamen. Het middel geeft je een flinke boost in concentratie en helpt je met het behalen van betere en hogere resultaten op je tentamen. Tijdens het gebruik van deze stof ben je beter gefocust op je onderwerp en daardoor zal je beter de stof kunnen onthouden en dus ook hogere resultaten boeken. Kortom, een ideaal middel als ondersteuning voor je intensieve studeersessies! Wij leveren Phenibut HCl discreet bij jouw thuis en zorgen ervoor dat je pakket snel verzonden wordt. Je ouders of huisgenoten weten daardoor niet wat jij besteld.

ANDERE VOORDELEN VAN PHENIBT HCL

De stof Phenibut HCl beschikt over veel verschillende voordelen. Zo kan het je helpen om helder te blijven nadenken, geeft het je focus en kan het zelfs je geheugen verhogen.. Vooral tijdens het op doen van nieuwe informatie, zoals leren voor een tentamen, kan het gebruik van Phenibut HCl interessant zijn.

BIJWERKINGEN VAN PHENIBT HCL

Over het algemeen zal het gebruik maken van Phenibut HCl niet zorgen voor grote problemen en is het een heel veilig te gebruiken middel. Wel zijn er meerdere bijwerkingen bekend die bij een klein deel van de gebruikers kan optreden. Voorbeelden hiervan zijn diarree, honger, verslapte spieren en verhoogde bloeddruk. Ook kan je last krijgen van zowel spier als maagdkrampen. Heb je last van een van deze bijwerkingen? Stop dan met het gebruik van het middel!

Winkelmand 0