De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Body Supplements – Nefiracetam Vega Caps 200mg (30 stuks)

Log in om prijzen te zien

TFS-BS-N-30 Categories: ,

BODY SUPPLEMENTS – NEFIRACETAM

Last van angsten of heb je wel eens last van een angstig gevoel? Niet gek hoor, veel mensen hebben hier last van. In kleine mate kan dit niet veel kwaad, maar in grotere mate kan dit problemen met zich meebrengen. Vooral in belangrijke situaties wil je hier geen last van hebben en de angsten kunnen onderdrukken. Speciaal voor deze soort situaties is Nefiracetam ontworpen, het zorgt voor onderdrukking van deze sombere gevoelens en zorgt ervoor dat jij je snel weer beter gaat voelen. Kortom, het ideale middel om weer positieve energie te krijgen en fris met je week te beginnen! Wij leveren Nefiracetam discreet en zorgen ervoor dat het snel verzonden wordt. Je ouders of huisgenoten weten daardoor niet wat jij besteld.

ANDERE VOORDELEN VAN NEFIRACETAM

Nefiracetam beschikt over veel verschillende voordelen. Zo kan het je helpen om helder te blijven nadenken, geeft het je focus en kan het zelfs je geheugen verhogen.. Vooral tijdens het op doen van nieuwe informatie kan het gebruik van Nefiracetam interessant zijn.

BIJWERKINGEN VAN NEFIRACETAM

Over het algemeen zal het gebruik maken van Nefiracetam niet zorgen voor grote problemen en is het een heel veilig te gebruiken middel. De meeste personen kunnen het dan ook heel goed verdragen en hebben weinig last van bijwerkingen, echter kan het gebeuren dat er bijwerkingen optreden. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: hoofdpijn, , misselijkheid of duizeligheid. Heb je last van een van deze bijwerkingen? Stop dan met het gebruik van het middel!

Winkelmand 0