De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Body Supplements – Mucuna Pruriens Vega Caps 400mg (125 stuks)

Log in om prijzen te zien

Categories: ,

BESTEL BODY SUPPLEMENTS – MUCUNA PRURIENS

Heb je wel eens last van een verminderde zaadlozing of merk je dat je hormonen niet in balans zijn? Geen probleem, iedereen kan hier in zijn leven last van krijgen. In de meeste gevallen is het snel op te lossen en kan een supplement al veel verschil maken! Mucuna Pruriens zorgt ervoor dat de zaadproductie weer hersteld wordt en brengt je hormonen terug in balans. Net zoals onze andere producten leveren wij Body Supplements – Mucuna Pruriens Vega Caps discreet en zorgen we voor een snelle verzending. Niemand, behalve jij, weet dus wat je besteld hebt!

VOORDELEN VAN MUCUNA PRURIENS

Mucuna Pruriens heeft veel verschillende voordelen. Zo kan het je helpen om je hormonen weer in balans te krijgen, maar kan het ook bijdragen aan een betere zaadlozing met meer sperma! Voor vrouwen heeft het ook voordelen en kan het zorgen voor een normale menstruatie.

BIJWERKINGEN VAN MUCUNA PRURIENS

Over het algemeen zal het gebruik maken van Mucuna Pruriens niet zorgen voor grote problemen en is het een heel veilig te gebruiken middel. De meeste personen kunnen het dan ook heel goed verdragen en hebben weinig last van bijwerkingen, echter kan het gebeuren dat er bijwerkingen optreden. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: Vermoeidheid, misselijkheid en braken. Heb je last van een van deze bijwerkingen? Stop dan met het gebruik van het middel! Net zoals andere superfoods is ook het gebruik van Mucuna Pruriens geen vervanging voor een gezonde levensstijl! Zie het eerder als een aanvulling op je normale levensstijl!

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0