De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Body Supplements – Ginkgo Biloba Vega Caps 60mg (90 stuks)

Log in om prijzen te zien

Categories: ,

BODY SUPPLEMENTS – GINKGO BILOBA

Heb je een drukke week voor de boeg? Dan kan het zijn dat je behoefte hebt aan een middel dat je helpt met concentreren.  De Ginkgo Biloba Vega Caps zijn dan precies wat je nodig hebt om deze energie en concentratie te vinden. De werkzame stofGinkgo Biloba werkt op de cognitieve functies van de hersenen en zorgt onder andere voor een verbeterde stemming en hersenfunctie. Hierdoor is het een perfect middel om te gebruiken tijdens dagen dat je een goede concentratie nodig hebt en veel moet onthouden.

DE VOORDELEN

De werkzame stof Ginkgo Biloba heeft verschillende voordelen op het lichaam. Onder andere zorgt het voor een verbeterde concentratie en brengt het een positieve verandering in je cognitieve functies van je hersenen. Daarnaast heeft de stof invloed op je gemoedstoestand en zul je fijner in je vel zitten. Hierdoor zul je dus beter kunnen leren na het gebruik van Ginkgo Biloba en dus minder last hebben van vergeetachtigheid.

Winkelmand 0