De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Body Supplements – Fasoracetam Vega Caps 20mg (60 stuks)

Log in om prijzen te zien

SKU: TFS-BS-F-60 Categories: ,

BODY SUPPLEMENTS – FASORACETAM

Last van een minder vrolijke dag of heb je wel eens last depressieve gedachten na een festival? Niet gek hoor, want een heel weekend op een festival of feestje voelt ook meer aan als een sprookje en daardoor kan de terugkeer naar realiteit soms wel eens hard binnen komen. Speciaal hiervoor is Fasoracetam ontworpen, het zorgt voor onderdrukking van deze sombere gevoelens en zorgt ervoor dat jij je snel weer beter gaat voelen. Kortom, het ideale middel om weer positieve energie te krijgen en fris met je week te beginnen! Wij leveren Fasoracetam discreet en zorgen ervoor dat het snel verzonden wordt. Je ouders of huisgenoten weten daardoor niet wat jij besteld.

ANDERE VOORDELEN VAN FASORACETAM

Fasoracetam beschikt over veel verschillende voordelen. Zo kan het je helpen om helder te blijven nadenken, geeft het je focus en kan het zelfs je geheugen verhogen.. Vooral tijdens het op doen van nieuwe informatie kan het gebruik van Fasoracetam interessant zijn.

BIJWERKINGEN VAN FASORACETAM

Over het algemeen zal het gebruik maken van Fasoracetam niet zorgen voor grote problemen en is het een heel veilig te gebruiken middel. De meeste personen kunnen het dan ook heel goed verdragen en hebben weinig last van bijwerkingen, echter kan het gebeuren dat er bijwerkingen optreden. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: Verlaagd libido, verminderde orgasmen, vermoeidheid en hoofdpijn. Heb je last van een van deze bijwerkingen? Stop dan met het gebruik van het middel!

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0