De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Body Supplements – Coluracetam Vega Caps 20mg (30 stuks)

Log in om prijzen te zien

SKU: TFS-BS-C-30 Categories: ,

BODY SUPPLEMENTS – COLURACETAM

Heb je een druk en intensief weekend gehad? Dan kan het zijn dat je behoefte hebt aan een oppepper zodat je de week weer fris en fruitig kan beginnen.  De Coluracetam Vega caps zijn dan precies wat je nodig hebt om deze energie te vinden. De werkzame stof Coluracetam werkt op de cognitieve functies van de hersenen en zorgt onder andere voor een verbeterde stemming en hersenfunctie. Hierdoor is het een perfect middel om te gebruiken tijdens dagen dat je last hebt van een sombere stemming en een energieboost goed kan gebruiken. Bestel je Coluracetam vega caps makkelijk en snel bij Funcaps.nl.

DE VOORDELEN VAN BODY SUPPLEMENTS – COLURACETAM

De werkzame stof Coluracetam heeft verschillende voordelen op het lichaam. Onder andere zorgt het voor een verbeterde stemming en brengt het een positieve verandering in je cognitieve functies van je hersenen. Daarnaast heeft de stof invloed op je leervermogen en draagt het bij aan een hogere mate van concentratie. Hierdoor zal je dus beter kunnen leren na het gebruik van Coluracetam en zal je dus minder last hebben van vergeetachtigheid.

 

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0