De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Green Tree Mandala Olifant Houten Doos Wierookhouder

Log in om prijzen te zien

SKU: ETA-7372 Categories: , ,

Houtbruine wierookdoos met olifanten

Ontdek Green Tree’s deluxe varianten wierookdozen. Niet alleen zijn deze stylish woningaccessoires leuk om te zien, ze zijn bovendien ook nog eens heel praktisch. Je kunt de doos openen en sluiten, en in de wanden bevinden zich twee gaatjes om het wierookstokje netjes in te kunnen plaatsen. Er is dus ruimte om een of twee stokjes tegelijk te branden. Het as wordt keurig opgevangen en de doos is bovendien voorzien van een opslagvak voor je wierook.

Olifanten

De olifant is een machtig en spiritueel dier. Het is een dier van intuïtie en het doorvoelen van emotie.
Heb je een olifant als totemdier, dan weet je dat een olifant bekend staat om haar geheugen, kracht en wordt vereerd om haar heilige wijsheid. De olifant is een majestueus dier van waardigheid. Hij heeft een vredige natuur, is oplettend, hulpvaardig en toch terughoudend. Olifanten zijn sterke sociale dieren, hoewel ze ook haatdragend en wraakgezind kunnen zijn.

Deze houten wierookdozen zijn leuk om cadeau te doen en verrassend om te krijgen, uiteraard tegen een keurige prijs- kwaliteit verhouding.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0