De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Green Tree Gelukkig Yoga Geurolie 10 ml

Log in om prijzen te zien

SKU: ETA-8902276202886 Categories: , ,

Beschrijving

Yoga Geurolie

Geur draagt bij aan de sfeer die je bewust en onbewust ervaart. Heb je al een mooie aromabrander? Dan is het tijd om je favorieten te kiezen uit de heerlijke geuroliën van Green Tree. Wanneer je een emotie of geur koppelt aan een gebeurtenis vereeuwigt deze herinnering in je geheugen. Hoe meer zintuigen je prikkelt, hoe inniger de beleving. Met deze fragrance oils creëer je een aangename geurervaring. Deze zijn speciaal bedoeld om te gebruiken in een aromabrander en dus niet als massageolie.

Yoga

De geur is met zorg samengesteld en heeft als doel een extra dimensie toe te voegen aan je yoga beleving. De geur heeft, net zoals yoga zelf, effect op zowel het lichaam als de geest.  Waar patchoeli en amber elkaar ontmoeten ontstaat een krachtige melange waar je zonnig en blij van wordt.

Werking

Vul de aromabrander met water en voeg ongeveer max. 5 druppels van de geurolie toe. Steek het waxinelichtje aan en plaats deze onder de aromahouder. Zodra het water verwarmt en verdampt zal de aromatische geur opstijgen.

Green Tree aromatische reis

Green Tree symboliseert de kostbare natuurproducten die je ontdekt tijdens wereldreizen over verschillende continenten door allerlei culturen en onbekende uithoeken. Ze brengt een rugzak vol schatten mee terug, die je onder andere terugvind in de zuivere geur die we Yoga hebben genoemd.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0