De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Green Tree 7 Chakra Houten Doos Wierookhouder

Log in om prijzen te zien

SKU: ETA-8900167023169 Categories: , ,

Green Tree 7 Chakra Houten Doos Wierookhouder

Ontdekt Green Tree’s deluxe varianten wierookdozen. Niet alleen zijn deze stylish woningaccessoires übertof om te zien,  ze zijn bovendien ook nog eens heel praktisch. Je kunt de doos openen en sluiten, en in de wanden bevinden zich twee gaatjes om het stokje netjes in te kunnen plaatsen. Er is dus ruimte om een of twee stokjes tegelijk te branden. Het as wordt keurig opgevangen en de doos is bovendien voorzien van een opslag vak voor je wierook.

houten wierookdoos – 7 chakra

Deze houtkleurige wierookdoos is van hout en met de hand bewerkt. Bovendien is ze bedrukt met de 7 chakra symbolen, ieder in hun eigen spirituele kleur. Dit zijn de energiecentra in het fysieke en spirituele menselijk lichaam. Deze bevinden zich opeenvolgend vanaf je stuitje (1), in het bekken vlak onder de navel (2), de zonnevlecht onder het borstbeen (3), in je borst bij het hart (4), in je keel (5), tussen de wenkbrauwen (6) en boven de kruin (7). Deze energiepunten vervullen elk een belangrijke rol in het lichaam en zijn dus verantwoordelijk voor het welzijn ervan. Ze beïnvloeden lichaamsfuncties en emoties. Blokkades binnen deze energiecentra kunnen de vrije stroom verstoren en zo ook de functies binnen je fysieke en spirituele lichaam.

Deze wierookdozen zijn leuk om cadeau te doen en verrassend om te krijgen, uiteraard tegen een keurige prijs- kwaliteit verhouding.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0