De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Bronze Effect Tree Man Backflow Wierookbrander

Log in om prijzen te zien

Een backflow wierookbrander zorgt voor een uniek effect met rook die naar beneden stroomt. Intrigerend om naar te kijken, en tegelijkertijd rustgevend!

Hoe werkt een wierookwaterval?

Eigenlijk werkt een backflow burner heel eenvoudig: je gebruikt een speciaal kegeltje met een opening (tunneltje) in het midden. In het tunneltje blijft de lucht relatief koel, nadat je het kegeltje hebt aangestoken. Omdat koele lucht daalt in plaats van opstijgt, zal de rook naar beneden stromen in plaats van naar boven. Er komen dus geen chemische toevoegingen aan deze kegeltjes te pas, en je kunt ze aansteken zoals je gewend bent.

Om gebruik te maken van de wierook waterval, steek je bovenin de waterval een backflow cone aan. Daarna kan je genieten van het prachtige effect. Bij deze waterval krijg je het effect van – zoals de naam al zegt – een fontein.

Afmetingen : 13 x 13 x 18 cm

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0