De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Banana Bros. OTTO Grinder

Log in om prijzen te zien

SKU: 16559 Categories: , ,

Banana Bros. OTTO Grinder

Dit strak vormgegeven alles-in-één apparaat is in staat om te grinden en daarna automatisch 20-30 cones per lading te verpakken en gelijkmatig te vullen. De OTTO grindmachine zet cannabis in slechts enkele seconden om in een cone, waardoor steeds perfecte joints worden geleverd. Met behulp van de innovatieve SMART grind-technologie heeft banana bros. de OTTO uitgerust met een veergedreven grinder die handbewegingen nabootst en ervoor zorgt dat de inhoud gelijkmatig en perfect wordt gemalen. 20 premium cones zijn voorzien van 100% natuurlijke ruwe vezel en bredere lippen die het mogelijk maken om de inhoud tot aan de tip te vullen, waardoor een gelijkmatige verbranding met een superieure trekkracht wordt gegarandeerd. De OTTO grinder maakt het rollen zo eenvoudig dat je er geen omkijken naar hebt.

Hoogwaardige cones

De OTTO elektrische grinder wordt geleverd met 20 hoogwaardige cones die zorgvuldig met de hand worden gerold. De tip van elke cone is zo gemaakt dat deze naadloos kan worden gevuld, terwijl een stevig gerold ontwerp doorbuigen verhindert en zorgt voor een optimale verbranding en luchtstroom. Om een hoog zuiverheidsniveau te garanderen, gebruikt banana bros. 100% natuurlijke, hoogwaardige ruwe vezels. Elke cone is vrij van GGO’s, chloor en dierlijke producten en wordt met zorg gemaakt in Bali. Geniet van een volle smaak in combinatie met heerlijke aroma’s en effecten en een langzame, gelijkmatige verbranding.

Hoe gebruik je de OTTO grinder?

Vul de kamer met cannabis en plaats een premium cone in de buis. Bevestig de grinder aan de buis met behulp van de magnetische connectoren die zich aan de onderkant van het apparaat bevinden. Houd de aan/uit-knop ingedrukt om het apparaat in te schakelen en druk vervolgens nog een keer op de knop om te beginnen met malen. Deze innovatieve elektrische grinder zal veranderingen van het materiaal waarnemen en zich aanpassen om een perfecte consistentie te garanderen. De cone wordt vervolgens gelijkmatig gevuld met gemalen kruid. Pak daarna je voorgerolde cone en ontspannen maar.

Wat zit er in de doos

  • 1x OTTO grinder
  • 1x Maatbeker
  • 1x USB-snellaadkabel
  • 1x Trechter
  • 1x 4-in-1 gereedschap
  • 1x Verse afdichtingsbuis
  • 20x Premium cones

 

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0