De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Aroma Clicks – Menthol (12 pcs)

Log in om prijzen te zien

Eenvoudig en veilig te gebruiken
Altijd Frisse en sterke smaak
Efficiënt – Meer dan 800 clicks
Capaciteit aromatank: 4 ml

Category:

Een innovatief en gepatenteerd systeem voor het op smaak brengen van sigarettenfilters – een product met een speciaal bereid aroma voor sigarettenfilters. De universele AROMACLICK is dankzij de meegeleverde adapter geschikt voor dikke en dunne SLIM-sigarettenfilters. Het past ook op de inzetstukken van innovatieve producten (Heat not burn – heaters). Nadat je de zwarte adapter in de punt van de pen hebt verwijderd, kun je traditionele sigaretten op smaak brengen met een dik standaardfilter.

Instructies

De universele AROMACLICK is geschikt voor dikke en dunne SLIM-sigarettenfilters dankzij de adapter die bij het apparaat wordt geleverd.

Het is ook geschikt voor bijdragen aan innovatieve producten (Heat not burn – heaters). Door de zwarte adapter in de penpunt te verwijderen, kun je traditionele sigaretten op smaak brengen met een grof standaardfilter.

  1. Verwijder de dop van AROMACLICK. Standaard is het apparaat uitgerust met een zwarte adapter aangepast aan filters van het type SLIM. Als u traditionele sigaretten gebruikt, verwijdert u de adapter en plaatst u op zijn plaats een sigarettenfilter van standaarddikte.
  2. Steek het sigarettenfilter met de plastic naald in de kop en draai hem voorzichtig in beide richtingen totdat u weerstand voelt.
  3. Draai de punt van de applicator 5 keer (zoals weergegeven in de afbeelding), wacht 3-4 seconden totdat het aroma zich over het filter verspreidt. Je krijgt de standaard smaak in 5 klikken. Als je meer of minder smaak nodig hebt tijdens het roken, draai de punt dan vaker of minder vaak.

Winkelmand 0