De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Kratom Gummy Lime (4 pcs)

Log in om prijzen te zien

Ontdek de levendige combinatie van smaak en kracht die aanwezig is in onze Lime Ultra High Strength Kratom Gummies. Elke gummy is indrukwekkend dankzij de 50 mg mitragynine, of 2,33 gram kratompoeder met een mitragynineconcentratie van 1,5%. Proef de perfect uitgebalanceerde smaak van tropische sinaasappel, die de natuurlijke bitterheid van kratom in evenwicht brengt en je de hele dag meer focus en mentale helderheid geeft. Omdat ze zijn bereid met uitstekend kratomextract, zijn deze snoepjes perfect voor de kratomliefhebber die onderweg is. Deze heerlijke limoen-kratom-gummies zijn een geweldige manier om de energie, focus en helderheid te vergroten terwijl je je aan je kratom-programma houdt. Geniet in één hap van het tropische genot van limoen en de stimulerende effecten van kratom.

CSF-K-G-L Categories: ,

Je favoriete kratom, nu met een limoentwist! Geniet van een naadloze mix van kracht en gemak in een hapklare kratom-gummy.
• 50 mg krachtige mitragynine per gummi.
• Lekker, chillen en ontspannen.
• Bevordert focus en mentale helderheid.
Bekijk onze limoen Extra Strength Kratom Gummies, een heerlijke mix van smaak en kracht, op maat gemaakt voor kratomliefhebbers. Elke gummy levert maar liefst 50 mg mitragynine, wat de kracht weerspiegelt van 2,33 gram kratompoeder bij een mitragynineconcentratie van 1,5%. Geniet van een levendige boost in energie, focus en mentale helderheid, alles verpakt in een heerlijke limoensmaak die de natuurlijke bitterheid van kratom perfect tegengaat. Deze kratom-extractgummies zijn gemaakt van premium kratom-extract en bieden een krachtige en draagbare kratom-ervaring voor mensen die onderweg zijn!

Winkelmand 0