De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – USA Feminized – Grand Daddy Purple

Log in om prijzen te zien

Grand Daddy Purple by Indian Spirit (GDP) is een iconische indica-dominante hybride die geliefd is vanwege haar diepe ontspanning en kenmerkende paarse tinten. Hier zijn de kenmerken van de USA Feminized – Grand Daddy Purple by Indian Spirit:

Kenmerken

  1. Genetica: Grand Daddy Purple is het resultaat van een kruising tussen Purple Urkle en Big Bud. Deze genetische combinatie staat bekend om haar sterke indica-effecten en opvallende paarse kleuring van de toppen.
  2. Feminized: Feminized zaden produceren uitsluitend vrouwelijke planten, wat de kweekervaring voor veel telers vereenvoudigt, omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het verwijderen van mannelijke planten om bevruchting te voorkomen.
  3. Bloei periode: De bloeiperiode van Grand Daddy Purple varieert meestal tussen de 8 en 10 weken. Ze produceert dichte, met hars bedekte toppen die vaak paarse en violetkleurige tinten vertonen.

Effecten en Smaak

  1. Effecten: Grand Daddy Purple staat bekend om haar krachtige lichamelijke ontspanning en kalmerende effecten. Ze biedt een diepe, verzachtende stone die zowel het lichaam als de geest ontspant, waardoor ze ideaal is voor het verlichten van stress, pijn en slapeloosheid.
  2. Smaak en Aroma: Grand Daddy Purple heeft een zoet en fruitig aroma, met tonen van druiven, bessen en aarde. Haar smaak wordt vaak omschreven als zoet en kruidig, met hints van bessen en grapefruit.

Groeiomstandigheden

Grand Daddy Purple gedijt goed zowel binnen als buiten, hoewel ze binnenshuis vaak beter onder controle kan worden gehouden vanwege haar krachtige groei. Ze heeft een gemiddelde tot hoge weerstand tegen ziekten en plagen, waardoor ze geschikt is voor kwekers van alle niveaus.

Samenvatting

Grand Daddy Purple is een geliefde cannabissoort vanwege haar krachtige ontspannende effecten en unieke paarse kleuring. Met haar feminized zaden kunnen kwekers genieten van een betrouwbare en eenvoudige teeltervaring, resulterend in hoogwaardige oogsten die haar reputatie als klassieke indica-hybride waarmaken.

Aantal zaadjes

1 Zaadje, 3 Zaadjes, 5 Zaadjes

Winkelmand 0