De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – USA Feminized – Banana Punch

Log in om prijzen te zien

Banana Punch by Indian Spirit is een populaire cannabissoort vanwege zijn zoete smaak en krachtige effecten. Hier zijn de kenmerken van de USA Feminized – Banana Punch:

Kenmerken

  1. Genetica: Banana Punch is het resultaat van een kruising tussen Banana OG en Purple Punch. Deze combinatie van genetica resulteert in een krachtige en smaakvolle hybride.
  2. Feminized: Feminized zaden produceren uitsluitend vrouwelijke planten, wat de kweekervaring voor veel telers vereenvoudigt, omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het verwijderen van mannelijke planten om bevruchting te voorkomen.
  3. Bloei periode: De bloeiperiode van Banana Punch varieert meestal tussen de 8 en 10 weken, afhankelijk van de specifieke groeiomstandigheden en fenotypen.

Effecten en Smaak

  1. Effecten: Banana Punch staat bekend om zijn krachtige, evenwichtige effecten die zowel lichamelijk als geestelijk kunnen zijn. Het kan een diepe ontspanning bevorderen, gecombineerd met een heldere mentale high die creativiteit kan stimuleren.
  2. Smaak en Aroma: Zoals de naam al aangeeft, heeft Banana Punch een zoete en fruitige smaak die doet denken aan rijpe bananen, gemengd met tonen van bessen en subtiele aardse ondertonen.

Groeiomstandigheden

Banana Punch gedijt goed zowel binnen als buiten. Het vereist een warm klimaat en gedijt goed onder nauwlettend gecontroleerde omstandigheden met goede ventilatie en voedingsstoffen. Binnen kan het goed presteren in een hydrocultuursysteem of aarde met een goede drainage.

Samenvatting

Banana Punch is een aantrekkelijke keuze voor telers vanwege zijn heerlijke smaakprofiel en gebalanceerde effecten. De feminized zaden maken de teelt ervan gemakkelijker en betrouwbaarder voor kwekers van alle niveaus. Met de juiste zorg kan Banana Punch hoogwaardige oogsten produceren die zowel recreatieve als medicinale gebruikers tevreden zullen stellen.

Aantal zaadjes

1 Zaadje, 3 zaadjes, 5 zaadjes

Winkelmand 0