De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – USA Autoflower – Bruce Banner

Log in om prijzen te zien

Bruce Banner Autoflower by Indian Spirit is een autoflowering variant van de legendarische Bruce Banner, vernoemd naar het alter-ego van de superheld The Incredible Hulk. Deze autoflowering versie biedt dezelfde krachtige effecten als zijn tegenhanger, maar met het voordeel van een snellere groei en oogst. Hier zijn enkele kenmerken van de USA Autoflower – Bruce Banner:

Kenmerken

  1. Genetica: Bruce Banner Autoflower is afkomstig van een kruising tussen de originele Bruce Banner en een autoflowering ruderalis variëteit. Hierdoor behoudt het de krachtige genetica en effecten van de originele Bruce Banner, maar met het toegevoegde voordeel van de autoflowering eigenschappen.
  2. Autoflowering: Net als andere autoflowering soorten begint Bruce Banner Autoflower automatisch te bloeien na een bepaalde periode van vegetatieve groei, meestal na 2-4 weken. Dit maakt het een uitstekende keuze voor kwekers die op zoek zijn naar een snel en gemakkelijk te kweken variëteit.
  3. Bloeiperiode: Vanwege zijn autoflowering genetica heeft Bruce Banner Autoflower een kortere bloeiperiode dan fotoperiode variëteiten. De bloeiperiode varieert meestal tussen de 8 en 10 weken, afhankelijk van de groeiomstandigheden en fenotypen.

Effecten en Smaak

  1. Effecten: Bruce Banner staat bekend om zijn krachtige, uitbundige high die zowel mentaal als fysiek kan zijn. De autoflowering variant biedt vergelijkbare effecten, met een sterke cerebrale buzz en een diepe lichamelijke ontspanning. Het kan ook creativiteit en euforie bevorderen.
  2. Smaak en Aroma: Bruce Banner Autoflower behoudt de kenmerkende smaken en aroma’s van zijn fotoperiode tegenhanger. Verwacht sterke tonen van diesel, citrus en aarde, met subtiele hints van zoetheid en kruiden.

Groeiomstandigheden

Bruce Banner Autoflower gedijt goed zowel binnen als buiten. Binnenshuis kan het worden gekweekt in kweekruimtes met voldoende verlichting en ventilatie. Buitenshuis doet het het beste in warme en zonnige klimaten, waar het voldoende ruimte heeft om te groeien en te bloeien.

Samenvatting

Bruce Banner Autoflower biedt de krachtige effecten en smaken van zijn fotoperiode tegenhanger, maar met het extra voordeel van een snellere groei en oogst dankzij zijn autoflowering eigenschappen. Het is een uitstekende keuze voor kwekers die op zoek zijn naar gemak en snelheid, zonder in te leveren op kwaliteit en potentie.

Aantal zaadjes

1 Zaadje, 3 Zaadjes, 5 Zaadjes

Winkelmand 0