De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – Autoflower – Cheese

Log in om prijzen te zien

Autoflower Cheese by Indian Spirit is meestal een hybride die is afgeleid van de klassieke Cheese-soort, gekruist met een Ruderalis-variëteit om autoflowering-eigenschappen te introduceren.
Soort: Hybride (Indica/Sativa/Ruderalis)
Groeitijd: Ongeveer 8-10 weken van zaad tot oogst.
Grootte: Kort tot middelgroot, waardoor het geschikt is voor binnenteelt of beperkte buitenruimte.
Hoogte: Gemiddeld tot hoog, afhankelijk van de groeiomstandigheden.

In tegenstelling tot fotoperiode soorten, hebben autoflowering planten geen verandering in lichtcyclus nodig om te beginnen met bloeien. Ze zullen automatisch bloeien na een bepaalde periode, meestal rond 3-4 weken.
Zorg voor consistent licht, meestal 18-24 uur licht per dag voor optimale groei.
Gebruik geschikte voedingsstoffen, maar wees voorzichtig om niet te veel te bemesten. Autoflowers kunnen gevoeliger zijn voor het voedingsniveau.
Houd de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal. Autoflowers geven over het algemeen de voorkeur aan een stabiele omgeving.

Autoflower Cheese staat bekend om zijn gebalanceerde effecten, die ontspanning bieden zonder overmatige sedatie. Het wordt vaak omschreven als opbeurend en euforisch.
Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het een uitgesproken kaasachtig aroma met aardse en doordringende ondertonen.

Autoflower Cheese kan voor verschillende medicinale doeleinden worden gebruikt, waaronder:
– Pijnverlichting
– Stressvermindering
– Stimulatie van de eetlust
– Verlichting van slapeloosheid

Autoflower Cheese is een uitstekende keuze voor zowel beginnende als ervaren kwekers vanwege de gemakkelijke teelt en relatief korte oogsttijd. Het combineert de klassieke Cheese-smaak en effecten met het gemak van autoflowering genetica, waardoor het een veelzijdige en lonende soort is om te kweken.

Aantal Zaadjes

1 Zaadje, 3 Zaadjes, 5 Zaadjes

Winkelmand 0