De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – USA Feminized – Cinderella

Log in om prijzen te zien

Cinderella, ook bekend als Cinderella 99 of C99, is een legendarische cannabissoort die bekend staat om haar krachtige en energieke effecten en fruitige smaakprofiel. Hier zijn de kenmerken van de USA Feminized – Cinderella:

Kenmerken

  1. Genetica: Cinderella is ontstaan uit een complexe kruising, waarbij Jack Herer werd gecombineerd met Shiva Skunk en een Sativa-variëteit. Het resultaat is een hybride die bekend staat om haar sterke Sativa-invloed en krachtige effecten.
  2. Feminized: Feminized zaden produceren uitsluitend vrouwelijke planten, wat de kweekervaring vereenvoudigt omdat kwekers zich geen zorgen hoeven te maken over het verwijderen van mannelijke planten om bevruchting te voorkomen.
  3. Bloei periode: Cinderella heeft meestal een bloeiperiode van ongeveer 8 tot 9 weken. Ze staat bekend om haar snelle bloeitijd, wat haar aantrekkelijk maakt voor kwekers die op zoek zijn naar een snel oogstbare variëteit.

Effecten en Smaak

  1. Effecten: Cinderella staat bekend om haar krachtige en opbeurende effecten die de stemming verbeteren en creativiteit stimuleren. Het biedt een heldere mentale high, vergezeld van een lichte lichamelijke ontspanning. Het is een uitstekende keuze voor overdaggebruik.
  2. Smaak en Aroma: Cinderella heeft een fruitig en tropisch aroma met tonen van ananas, mango en citrus. Haar smaak wordt vaak omschreven als zoet en kruidig, met hints van exotisch fruit en aardse ondertonen.

Groeiomstandigheden

Cinderella gedijt goed zowel binnen als buiten, hoewel ze binnenshuis vaak beter onder controle kan worden gehouden vanwege haar krachtige groei. Ze heeft een gemiddelde tot hoge weerstand tegen ziekten en plagen, waardoor ze geschikt is voor kwekers van alle niveaus.

Samenvatting

Cinderella is een klassieke cannabissoort die geliefd is bij zowel recreatieve als medicinale gebruikers vanwege haar krachtige effecten en fruitige smaakprofiel. Met haar feminized zaden kunnen kwekers genieten van een betrouwbare en eenvoudige teeltervaring, resulterend in hoogwaardige oogsten die haar legendarische reputatie waarmaken.

Aantal zaadjes

1 Zaadje, 3 Zaadjes, 5 Zaadjes

Winkelmand 0