De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – USA Feminized – SFV OG

Log in om prijzen te zien

SW-IGC-0008-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1 Categories: , ,

SFV OG, afkomstig uit San Fernando Valley, is een krachtige indica-dominante hybride met sterke ontspannende effecten en een kenmerkende citrusachtige smaak. Hier zijn de kenmerken van de USA Feminized – SFV OG by Indian Spirit:

Kenmerken

  1. Genetica: SFV OG, ook bekend als San Fernando Valley OG, is afkomstig van de legendarische OG Kush-genetica. Het is een hybride die bekend staat om zijn sterke indica-effecten en aardse aroma.
  2. Feminized: Feminized zaden produceren uitsluitend vrouwelijke planten, waardoor het kweekproces voor telers eenvoudiger wordt omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het verwijderen van mannelijke planten om bevruchting te voorkomen.
  3. Bloei periode: De bloeiperiode van SFV OG varieert meestal tussen de 8 en 9 weken. Ze ontwikkelt dichte en harsrijke toppen die een sterke geur verspreiden.

Effecten en Smaak

  1. Effecten: SFV OG staat bekend om zijn krachtige en ontspannende effecten die zowel lichamelijk als geestelijk kunnen zijn. Het biedt een diepe, kalmerende stone die stress verlicht en spierpijn verlicht.
  2. Smaak en Aroma: SFV OG heeft een aardse en dennenachtige smaak met sterke citrustonen. Haar aroma wordt vaak omschreven als pittig en kruidig, met hints van citrus en dennen.

Groeiomstandigheden

SFV OG gedijt goed zowel binnen als buiten, hoewel ze binnenshuis vaak beter onder controle kan worden gehouden vanwege haar krachtige groei. Ze heeft een gemiddelde weerstand tegen ziekten en plagen, waardoor ze geschikt is voor kwekers van alle niveaus.

Samenvatting

SFV OG is een populaire cannabissoort vanwege haar sterke ontspannende effecten en unieke aroma. Met haar feminized zaden kunnen kwekers genieten van een betrouwbare en eenvoudige teeltervaring, resulterend in hoogwaardige oogsten die haar reputatie als klassieke indica-hybride waarmaken.

Winkelmand 0